|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
sonny ericson , nokia או motorola ?
אהלן,
אני משדרג בקרוב את המכשיר שלי - ורציתי לשמוע דעות וחוות דעת על שלוש היצרניות. את V3 של MOTOROLA אני מכיר ובטוח לא ייקנה אותו. את N73 של נוקיה אני גם מכיר - ואם הוא לא היה כ"כ איטי - הייתי לוקח אותו. בנוסף אשמח לשמוע אם כדאי לקנות מהמפעילה (סלקום במקרה שלי ) מה שאני לא רוצה , כי אני ייצטרך להישאר שם עוד 3 שנים , או לגבי קניה מעסקים אחרים. תודה אלון |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
מוטורולה בשום פנים ואופן אל תיקח.. נשאר סוני ונוקיה.. לנוקיה יש יותר ניסיון אבל אני יכול להגיד לך ש K800I פשוט פלאפון פצצה שווה לקחת.. N73 יש קצת באגים אבל עושים עידכון גירסא
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמעתי שבאפריל יושק N75, אני חושב שכדאי לחכות לו.
ואם לא, Motorola V6, אם אתה מסוגל לשמור עליו כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
N95* פלא תותח אבל עולה הרבה.. MOTOROLA V6 שמעתי אכזבה אבל בכל מיקרה אני לא ממליץ על מוטורולה
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אל תגע במוטוחרא!
לך על הN80 או N93 שראיתי בחניות פרטיות כבר! או על הסוני אריקסון הK800I |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מבלבלים אותי המספרים של ה-N, בכל מקרה, SAMSUNG שליטה!!!
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
ממליץ מניסיון K800i.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
לדעתי לך על הסוני אריקסון W850i אחלה של פלאפון מצוין לשירים בא עם 1G ישר שקונים אותו .. לדעתי אחלה של פלאפון .
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
מה הבעיה עם מוטורולה?
מכשירים מצויינים. זה שאנשים לא יודעים להשתמש בהם.. לא משנה.. מה הצרכים שלך? נגן? מצלמה? לסוני אריקסון יש מכשירים מאוד טובים בזמן האחרון. אגב, אתה לא חייב לשלם 3 שנים על הפלאפון אצל המפעילה, אתה יכול לשלם על כולו ישר. המחיר יהיה דומה למחיר בחנויות סלולר שלא קשורות למפעילות.
![]() |
# 10 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אל תתקרב ל-SE, ממש ממש לא נוחים, עד שתבין אותו כבר יעברו 3 שנים ותחליף פלאפון שוב....
נוקיה אני אישית לא אוהב, לא משנה הדגם או הצורה או המערכת הפעלה. לא יודע, יש לי בעיה עם נוקיה... נשאר MOTOROLA שאני אוהב, לך על ה-V6 maxx או על ה-k3 או k1. וחוץ מזה, אם אתה קונה מסלקום, אתה לא חייב להשאר 3 שנים, אתה יכול פשוט למכור את המכשיר (אתה ממשיך לשלם חיוב חודשי, אבל את הכסף הזה כבר קיבלת מהקונה..), ואם בא לך לעבור לאורנג', אתה פשוט עושה סים-פרי, ומכניס סים של אורנג'. בהצלחה =]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|