|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
מחפש בית מלון לפסח, אשמח לשמוע הצעות .
שלום, בפסח אני והמשפחה נוסעים לאילת, ואנחנו מחפשים בית מלון .
ואני מחפש המלצות, לא שמעולם לא הייתי באילת ואני לא מכיר בתי מלון, פשוט אני רוצה לשמוע ביקורת על איזה מלון במחיר נוח ומלון סבבה, לא צריך מפואר ![]() אשמח לקבל ביקורות על בתי מלון, אם אפשר גם את האתר ואולי אפילו סביבות מחירים, תודה ![]()
# 2 |
חבר וותיק
|
אני אומר לך על רויאל גארדן (Royal Garden), מלון ממש ממש מומלץ, הייתי בו בערך 5 פעמים, יש שם בריכה, חוף ים נחמד, ארוחות טובות, חדרים טובים.
מידע נוסף - http://www.isrotel.co.il/Content/Hot...t_bann=4248001 |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
הייתי ממליץ לך על סאנרייז.
למרות שהוא לפני הכניסה לאילת, שווה. הצעה שניה, רויאל ביץ'. מלון ברמה, יופי של מקום. נסיעה טובה ותהנה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
גלי אילת
הייתי שם בקיץ , הם לא יקרים מידי , לא זולים מידי , ממוקמים קרוב לשדה"ת (אין רעש) , קרוב לטיילת וקרוב גם לקניון אילת. מומלץ בחום ! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
זה תלוי אם יש לכם ילדים קטנים במשפחה או לא כי כל מלון מיועד לטווח גילאים אחר..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
סאן רייז, אחלה מלון, החדרים למעשה זה כמו וילות שאתם נכנסים אליהם, מלון מושקע, משחקייה מחוץ לחדר, חדר אוכל מסודר והכל טוב ויפה, מחירים סבירים.
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
קלאב מד... אוכל משהו בסט.. החיסרון היחיד שלו זה שיש לו חרא של חוף.. מלא סלעים..
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני הייתי הולך על הקלאב הוטל. לדעתי מלון ברמה.
http://www.clubhotels.co.il/ ממוקם ממול הקניון, תמיד יש מה לעשות שם. 5 בריכות, יש את הריף לצעירים שזו בריכה ע-נ-ק-י-ת. מומלץ לדעתי חחח |
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני נוסע לשם פעמיים בשנה, כל פעם נהנה מחדש! יש הופעות (שנה שעברה היה את "מה קשור"), יש הרבה פעילויות, הקניון 150 מטר בערך מהקניון וגם מאוד מאוד קרוב לכניסה של הטיילת
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|