![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
עזרה בקידוד CSS .
אז ככה,
עכשיו התחלתי לקודד אתר ב css, ויש לי שאלה - בעיצוב, ארבעה מרובעים של חבילה קטנה, חבילה בינונית, חבילה גדולה וחבילה ענקית . אחד אחרי השני עם רווח כמובן, עד פה - אני מקווה שאתם מבינים אותי ![]() שאלתי היא - איך עושים ב CSS שתיבה תהיה ליד תיבה אחת אחרי השני? אני לא מצליח לעשות זאת, זה עושה לי תיבה מתחת לתיבה . כאילו אני מוסיף <br /> מקווה שהבנתם אותי, זה דחוף לי העזרה הזו . שבוע טוב, בן ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
טבלאות?
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
כן, אודי .
באותה הדרך שאתה משתמש בקידוד האתר . |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
float: right/left
# 5 |
Permanently Banned
|
אם זה הקוד שלי,
קוד:
<table cellpadding="0" cellspacing="0" align="center" style="height:122px; width:151px; background-image: url(images/small.jpg);"> <tr> <td style="width: 1px; background-color: #FFFFFF;"> </td> <td class="small"><span class="small"> נעכ </div> Last edited by Gold-System; 11-03-07 at 01:34.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מה הבעיה תעשה רגיל בטבלאות.
HTML קוד:
<table border="1"> <tr> <td> דוגמא1 </td> <td> דוגמא2 </td> <td> דוגמא3 </td> </tr> </table> מקווא שעזרתי
# 7 |
חבר וותיק
|
הוא רוצה לקודד ב-divים, תעשה ככה [אני חושב]:
HTML קוד:
<div style="height:122px; width:151px; background-image: url(images/small.jpg); float:right;"> <div style="width: 1px; background-color: #FFFFFF;float:left;"> TEXT </div> |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
אין גל, זה לא טוב,
זה עושה לי אחת מתחת לשני, והם נוגעות בעצמם (החבילות). עם אתם לא מבינים אותי, אתן לך קוד מקור מלא כי זה קצת דחוף לי, בן ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
בוא אליי למסנג'ר: djgs@walla.com
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
תודה רבה לגל שעזר לי
![]() אבל - יש לי עוד שאלה קטנה, בקוד הבא - קוד:
<style type="text/css"> html, body { margin:auto; text-align:center; } #packages { margin-top: 2px; width: 305px; clear:both; font-size: 9pt; } #right { float:right; width:151px; height:122px; background-image: url('images/k.jpg'); padding-right: 10px; padding-top: 30px; text-align:right; } #left { float:left; width:151px; height:122px; background-image: url('images/b.jpg'); padding-right: 10px; padding-top: 30px; text-align:right; } </style> תביאו לי בבקשה קוד css עם ארבעה תמונות, במקום שתיים, וגם תעשו בקוד הזה ארבעה, אבל אחד אחרי השני, קוד:
<div id="packages"> <div id="right"> שטח אח' : 250mb <br /> תע' חודשית : 20gb <br /> כל השאר ללא הגבלה! <br /> מחיר חודשי - 25 ש"ח <br /> <br /> לפרטים נוספים לחץ כאן </div> <div id="left"> שטח אח' : 250mb <br /> תע' חודשית : 20gb <br /> כל השאר ללא הגבלה! <br /> מחיר חודשי - 25 ש"ח <br /> <br /> לפרטים נוספים לחץ כאן </div> </div> בן ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|