|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
Survey-WC עברנו כתובת... ושרות חדש..!..
מה ניש?..
לפני שבועיים עברנו כתובת לכתובת www.4-Webs.com כתובת קצרה וקליטה... מה דעתכם?.. וגם שרות חדש.. פורום עץ.. ניתן לפתוח מספר פורמים תחת משתמש אחד.. אשמח לביקורת על הפורום.. ועל הפאנל ניהול שלו.. כתובת האתר: http://4-webs.com דוגמה לפורום: http://4-webs.com/F-4 הצעות לשיפור התקבלו בברכה..
# 2 |
הוסטסניון
|
בהצלחה רבה!(:
אם בא לך להיות נחמד תפנה אליי אנשים לקיצור כתובת דרך האתר - ואני אפנה אליך דרך הקטגוריה של "כלים" באתר CSF.CO.IL את לקוחותיי שישתמשו בשירותך.. במידה ואתה מעוניין תגיד לי.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
יפה מאוד!!!
תגיד אתה גם מעצב את זה וגם מתכנת? אם כן אתה מאוד מוכשר!! |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
עובדיה יתותח !!!
דומיין סוס ![]() שירות רטלני אתר פצצהההה בהצלחה אחי
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
לא עולה.
# 6 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
לשירות כזה הייתי יותר מציע להשתמש בדומיין ישראלי.
חוץ מזה שבשביל שהאתר יצליח אתה צריך לקדם אותו בצורה חזקה ביותר ולדעתי שווה לך לעשות את זה. יש לאתר הרבה פוטנציאל. |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
כל הכבוד עובדיה, אהבתי!
אתה מתקדם בצורה מדהימה ![]()
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
יפה מאוד.
כמה הערות: * ניסיתי ליצור פורום ושאני נכנס לפורום יש שגיאות (http://4-webs.com/F-6). * איפה שצריך לשים צבע (למשל רקע של עמוד) - תשים בוחר צבעים. * לא הבנתי למה צריך קוד אימות ביצירה של דברים? הבן אדם כבר רשום, הקוד נועד להרשמות שווא. * לדעתי יהיה נחמד אם תעשה בפורום אפשרות לשתול קוד של הודעות אחרונות של פורום. זהו :] אם אתה צריך עזרה במשהו צור קשר. יום טוב |
![]() |
![]() |
# 9 | ||
חבר וותיק
|
את הלוגו והבאנרים אני עשיתי.. בפלאש האמת.. לא מסתדר עם פוטושופ.. =\..
אבל בחירת הצבעים היתה של מעצב שאני מכיר.. מוזר זה נראה כאילו זה רק אצלך.. ציטוט:
ואשמח לקבל עצות על איך לקדם אותו.. למרות שהוא די מקודם בגוגל.. לדומין הקודם היה PR 2 אבל עכשיו יש דומיין חדש.. ומילות חיפוש כמו "פורום עץ חינם" וכו' עדיין לא קודמתי כי רק סימתי לתכנת את השרות. ציטוט:
בעיקרון זה אמור להיות שדה חובה.. אני יסדר את זה מחר כנראה.. 2. תודה על העצה. אני יבצע אותה בשלב מסויים (כשאני ידע איך ![]() 3. קוד האימות נועד על מנת לא להפעיל בוט או משהו ולהציף לי את המסד משהו שכבר ניסו לעשות.. 4. רעיון נחמד.. אשמח אם תפרט עליו.. תודה לכולם על הביקורת הטובה ..
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
תעשה או קישור לקובץ את סתם טקסט...
והוספתי קובץ וזה עדין לא עובד טוב... לגבי מה שאתה לא יודע - צור איתי קשר מחר אני חוזר מהצבא נעזור לך. :] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|