![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
robot.txt [שאלה]
שלום אנשים
האם אני חייב להשתמש בקובץ robot.txt ע"מ לשפר את תוצאות הקידום? האם זה משמעותי(אם כן?) תודה...
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
עד כמה שידוע לי, זה לא משמעותי, זה רק אם אתה רוצה שמנועי החיפוש לא יאנדקסו או לא יעקבו אחרי קישורים או לא יכנסו בכלל לעמוד מסויים.
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם אתר רוצה שהמנוע לא יתיחס לאותו דף את מסמן את זה robot.txt (זה בדרך כלל לדף שאתה לא רוצה שאנשים יכנסו או דף לא טוב בנוגע למנוע החיפוש) *זה לא רק בגוגל אלה ברוב מנועי החיפוש. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אוקי תודה
רק לא הבנתי את הקטע של הנו פולו..(nofolow) אם אני לא רוצה שהאתר יכנס לדף מסוים מלינקים אחרים - מה ישפיע הקידום אתרים?
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כמו הדוגמא של אחד המשחקי חידות כאן, שלא שמו nofollow ובחיפוש בתוך האתר שלהם בגוגל, היית יכול לראות את רוב השלבים. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אה...הבנתי
סתם דוג' אני יעשה נו פולו בכל דפי האדמין שלי נכון?
# 7 |
кто ты?
|
למה לבלבל?
הוא היה צריך לשים noindex ולא nofollow כמו שנאמר כאן... nofollow מתייחס ללינקים. הרי מנועי החיפוש והאינטרנט בכלל, מושתת על דבר פשוט זה, הלינק, הפקודה הנ"ל אומרת למנועי החיפוש לא לעקוב אחרי לינקים מעמוד כלשהו. noindex מבקשת ממנוע החיפוש לא לאנדקס את העמוד / לכלול אותו במאגר וכך באופן עקיף לא להציג את העמוד בתוצאות החיפוש. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אוקי
אם כך נגיד יש לי שני תיקיות שאני לא רוצה שגוגל יאנדקס אותם והם ADMIN ו - wysiwyg אז איך הרובטוס יראה? אני יודע רק לתיקייה אחת- PHP קוד:
PHP קוד:
# 9 |
кто ты?
|
robots.txt קוד:
User-agent: * Disallow: /admin/ User-agent: * Disallow: /wysiwyg/ ואם אתה רוצה בכל העמוד, פשוט תשים בכל הדפים שאתה לא רוצה שהוא יהיה בהם: קוד:
<meta name=”robots” content=”noindex”> ![]() [ כי עם למשל יש קרדיט מהפאנל לאתר הבית של המפתח, אז הוא יקבל קישורון קטן אולי ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
החכמתי ... יפה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|