![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מישהו יכול לתרגם לי בבקשה :X
LogMod is a Add-On for your HL Server by using MetaMod. The HL-Server has only limited possibilities to let you receive Log-Files via an external Program or even Real-Time Stats. LogMod extends these limitations. With LogMod your Real-Time Stats continue working even if you redirect the Logs with HLSW or another program to your personal computer.
With HLSW it is possible that up to 25 Clients can receive the Log at the same time. An extra plus for LogMod is the circumstance that you need no further configuration if you want to receive the Log behind a Router or Gateway. Therefore LogMod is easy to use by everybody. Even those who where facing this bad error message "logaddress: TimeOut". תתרגמו לי בבקשה את הקטע הזה,כי יש לי תוכנה אחת והיא כותבת לי את זה. אשמח אם תתרגמו לי בבקשה. תתרגמו לי אני לא מבין מה כתוב פה =X Last edited by SagroN; 14-03-07 at 17:27.. |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
LogMod הוא תוסף בשביל שרת יHL בשימוש MetaMod.
לשרת HL יש רק מסבר מוגבל של אפשרויות כדי לתת לך לקבל קבצי לוג ע"י תוכנה חיצונית או אפילו סטטיסטיקה בזמן אמת. LogMod מרחיב את האפשרויות האלו. עם LogMod הסטטיסטיקה בזמן אמת תמשיך לעבוד אפילו אם אתה מכוון את הlogs עם HLSW או תוכנה אחרת למחשב בפרטי שלך. עם HLSW אפשרי לקבל קבצי לוג מ25 קליינטים באותו זמן. עוד אפשרות לLogMod הוא הנסיבות שאתה לא צריך לא צריך להגדיר שום דבר אם אתה רוצה לקבל קבצי לוג מאחורי ראוטר או GateWay. עקב כך LogMod הוא קל לשימוש ע"י כולם. אפילו אלה שמקבלים ארור: "logaddress TimeOut". בהצלחה ![]()
# 3 |
חבר וותיק
|
תודה רבה
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|