|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
עזרה בקניית מחשב כף יד- מבקש המלצות
שלום חברה, וחג פורים שמח!!!
תעזרו לי בבקשה במחשבי כף היד אני ממש לא מבין, אז אם תוכלו להמליץ לי על מחשב כף יד איכותי היעוד המרכזי שלו זה GPS לכן אני צריך אנטנט GPS מובנית בו ודבר נוסף שחשוב לי שיתמוך בכרטיסי זיכרון SD. התקציב בסביבות ה 2000 ש"ח. אם אפשר אז תרשמו דגמים ומפרט של מה שאתם מציאים המון המון תודה!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
יצא לי להשתמש ב MIO P350
![]() אחלה למכשיר ועולה בסביבות 1400. אלו הנתונים: אנטנת GPS לניווט לוויני GPS SIRF Star III (אפשרות לניווטי כבישים ו/או שטח) מעבד Samsung 2440 400 Mhz מהיר זיכרון:Rom 512Mb & Ram 64Mb SDRAM מערכת הפעלה Windows Mobile 2005 החדשה למחשבי כף יד מבית מיקרוסופט מסך מגע צבעוני 65,000 צבעים תוכנות Wordו- Excel המאפשרות לקרוא ולערוך מסמכים קיימים וכן לייצר מסמכים חדשים נגן Windows Media Player לשמיעת מוזיקה (MP3) ,צפייה בסרטוני וידאו כולל רמקול מובנה וכן יציאת אוזניות Internet Explorer לגלישה באינטרנט Outlook לשליחה וקבלה של דואר אלקטרוני, קביעת פגישות ומשימות ושמירת כתובות אנשי קשר טייפ מנהלים תוכנה לצפייה בתמונות (אלבום תמונות נייד) הקלדת נתונים על גבי המסך באמצעות מקלדת וירטואלית סנכרון נתונים מול Microsoft Outlook במחשב האישי חריץ הרחבה לכרטיסים מסוג SDIO/MMC להרחבת זיכרון ולהוספת התקנים חיצוניים מערכת ניידת לחלוטין ללא צורך בהתקנה קבועה כולל עריסה לרכב ומטען לרכב!!! |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הייתי ממליץ על הנ"ל, חסר BT ו-WiFi
# 5 |
חבר על
|
יש לי כזה מכשיר.
מכשיר מצויין! פשוט קניתי לו כרטיס WIFI והוא מתחבר כזה כמו כרטיס SD. Last edited by p@z; 05-03-07 at 08:50.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
קח בחשבון שאתה צריך לקנות תוכנת GPS מלבד המחשב כף יד.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
בדרך כלל מביאים את זה ביחד אם המכשיר (את התוכנה).
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |