|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[שאלה] שינוי הקבצים דרך הFTP לא מתעדכן באתר עצמו.
העלתי לא מזמן את הפורום שלי בחזרה ומשום מה כשאני משנה דרך הFTP את הקבצים אין עדכון בפורום עצמו.
לדוגמא: שיניתי נתיב הפניה של באנר [לחיצה על הבאנר מפנה לאנשהו, שינתי את הנתיב של ההפניה הזו] ושמרתי את הקובץ דרך התוכנה FXP כרגיל. נכנסתי לפורום לראות שהנתיב התעדכן, ומשום מה הנתיב הקודם נשאר. עוד דוגמא, התקנתי מוד [עורכים קבצים כלשהם דרך התוכנה FXP] ושמרתי אותם, כשנכנסתי לפורום כלום לא השתנה, לא נראה שינוי, והמוד כביכול לא הותקן. כשנכנסתי חזרה לFTP כדי לבדוק אם השינויים נשמרו בקבצים, ראיתי שהמוד אכן מותקן והקבצים ערוכים בהתאם לקובץ התקנת המוד. הקבצים נשמרו ערוכים אבל בפורום עצמו לא רואים שינוי. כאילו שאין סנכרון או תאימות בין הקבצים לפורום, למה זה קורה? למישהו יש מושג? מקווה שההסבר ברור ולא מסובך. אשמח לתשובה מפורטת וברורה ![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני מניח שאני יודע מה הבעיה...
אבל אם אני צודק אז הבעיה קשורה למערכת IPB = מערכת מוכנה |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מהם ההרשאות של הקבצים שאתה רוצה לשנות?
|
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
הבעיה לא קשורה לIPB.
זו מע' מוכנה מסוג אחר - PHPBB. הרשאות? הגיוני שזה קשור האמת כי ישנן כמה תיקיות שאני אמור לתת להן הרשאות ושכחתי. רק שלא בטוח שזה קשור לקבצים הספציפיים האלו, זה יכול להשפיע בכל זאת? |
![]() |
# 5 | |
חבר חדש
|
למה אין אפשרות לערוך?
------- בעיקרון אלו לא ההרשאות מנהל השרת בדק את העניין ואמר שכנראה זה בגלל מודים שהותקנו, והעיצוב קצת בעייתי. מישהו שמבין קצת PHP מוכן להביט בקבצים ולנסות לפתור לי את הבעיה? ציטוט:
אולי זו בעיה דומה? אשמח אם תכתוב את הפיתרון. |
|
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
העריכה מוגבלת למספר דקות מסויים.
בכ"מ. לPHPBB/IB/VB לכולם יש פורומי תמיכה, שאם אני לא טועה, אנחנו לא הפכנו לאחד מהם. נעול. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|