![]() |
# 1 |
Whatever
|
WIP - קיצור כתובות
שבת שלום לכולם,
WIP עבר כמה שינויים בזמן האחרון, ונוספו אליו דברים, המראה שופר, טכנולוגיות השתנו - הגיע הזמן לביקורת, לא? WIP הינו שירות קיצור כתובות הפעיל מזה שנתיים וחצי כמעט (לא בדקתי). WIP מאפשר שש (!) אפשרויות קיצור שונות לאתרכם, תוך שמירה על כתובת אחידה לכל אורך הביקור האתר, הכתובות האפשריות: www.Username.wip.co.il www.Username.txt.co.il www.Username.fat.co.il www.Username.back.co.il www.Username.http.co.il www.Username.funet.co.il ביום חמישי האחרון, 15.02.2007 התווסף שימוש ב AJAX בחיפוש המקוצר (בצידו הימני של האתר), ובמידה והכתובת שחיפשתם תפוסה - תוצג רשימה של כתובות פנויות חלופיות. כרגע אין תכנון לשינוי העיצוב, אבל במידה וימצא עיצוב ברמה גבוהה - אולי יוחלף. אני אשמח לקבל מכם רעיונות חדשים לאתר - מה להוסיף, מה לשנות, מה להסיר - הכל מתקבל! www.Wip.co.il תודה מראש, ושבת שלום ![]()
# 2 |
Permanently Banned
|
אולי להוסיף אפשרות של מספר קיצורים בהרשמה אחת?
בכללי אתר יפה מאוד,נוח ומקצועי - בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אפשרות אחת=שש אפשרויות לא שישה.. תערוך.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
יופי של אתר!
לא נראה לי צריך להוסיף משהו שיהיה בהצלחה בהמשך
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עיצוב יפה מאוד.. אחלה אתר!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
אהבתי מאוד.. אם זה העיצוב, המקצועיותף הדומיינים, והכי חשוב - התיכנות!
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה נלך על השרות הנפלא
אבל אתה לא חוזר עלי! אין לי מישתמש וסיסמה וזה האיימיל שלי: myvladi@gmail.com ונרשמתי עצלך ואני לא זוכר סיסמה ומישתמש אחלה אתר ואחלה שרות בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איזה הקפצה...9 ימים...
|
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|