![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
[עיצוב]הוסטינג חדש
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חמוד מאוד!,
עצות: *לשפר את התפריט *להפוך את התיבות טקסט בחלון "פאנל ניהול" למרובעות ומסודרות אחת תחת השנייה *לשפר את חלון "מפרט השרת" חלון כזה גדול אם כל כך מעט תוכן ותמונה ענקית שמטרתה למלא? *הייתי מוסיף אפקט Pettren (מקווה שכתבתי טוב- למקרה שלא זה האפקט של הקווים המלוכסנים) בבאר העליון ובתחתון. *להקטין את כפתורי הזמנות החבילות ופרטים נוספים. *להקטין את הכותרות הוורודות שמפוזרות ולסדר אותן באופן סיצטרי שיהיה נוח לעיין. *להפוך את הקו המפריד בין "על big srv" ל "מפרט השרת" לשחור/ירוק/וורוד (משו בולט..) *למחוק את תמונת המנעול ב"התחברות" זה מנעול מאוד מכוער (וחוץ מזה הוא חלש אני שובר אותו אם מקל, שים מנעול חזק יתן תחושה של אבטחה טובה |קורץ| ) *להקטין את הבאר התחתון. *להוסיף אפקטים. אני מכווה שאתה תקראה את כל אלו ותעזר בהם ושלא כתבתי אותם לחינם =1. אם אתה צריך עוד עזרה דבר איתי בICQ אולי נעבוד יחד על העיצובים, יש לי אחלה שיטה ללמוד בזוג, דבר איתי, בהצלחה.
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
משתפר אך עדיין חלקים גסים וגדולים כאלה מגושמים =]
# 4 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד, הייתי מציע לך לשפר את הלוגו, הצבעים, החבילות, התפריט (זה שלמעלה והן זה שנמצא למטה)..
אתה משתפר מעיצוב לעיצוב, המשך כך.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
לא פועל.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
![]() This Web site will be avialable shortly , All files are backed up ,and we will return as soon as possible.. äàúø éçæåø á÷øåá , ëì ä÷áöéí îâåáéí åëòú àğå áúäìéê ìòáåø ìùøú îäéø éåúø ! ùìëí, öååú 2 SEND |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
# 8 |
חבר חדש
|
404
|
![]() |
![]() |