|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
DIV עם onclick על אובייקט פלאש?
HTML קוד:
<div style="cursor: hand;" onclick="window.open(',banners,2', 'newWindow')"> <object type="application/x-shockwave-flash" data="images/sportneto_small.swf" style="width: 200px; height: 65px;"> <param name="movie" value="images/sportneto_small.swf" /></object> </div> לא עובד ![]() מה הפיתרון? תודה ![]()
# 2 |
חבר בקהילה
|
תעשה את הONCLICK בתוך הפלאש עצמו, DIV נחשב כאלמנט שנמצא מתחת לפלאש
יש דרך אחרת להעביר את זה ע"י קביעת אלמנט מעל לאובייקט, וזה בעצם כולל משחק JAVASCRIPT וליירים כדי להעביר את הפלאש מתחת ללייר של הדיב, דרך קצת מעוקלת, אבל אפשרי בסופו של דבר לעבודה נקייה אני ממליץ להכניס את כל האלמנטים של העכבר בתוך הפלאש, בגלל שזה אפשרי, ויותר נוח לכולם
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
גם onclick על הOBJECT ועל הPARAM לא עובד
ו.. אני לא יכול לשים לינק מובנה בSWF זה אמור להיות דינאמי הלינק
# 4 |
חבר בקהילה
|
אז תעשה שהפלאש מקבל את הלינק בצורה דינאמית
יש אפשרות של קבלת פרמטר בפלאש בתצורת GET, ואז לפענח אותו בתוך הפלאש תחפש על זה קצת אתה תמצא, עשיתי פעם משהו בסגנון שוב, הONCLICK לא יעבוד לך משום תגית כי הפלאש "מעל" להכל, וגם כי זה לא מתאים להכל תשלח משתנה בPARAM נגיד קוד:
<param name="variable" value="this is my new address" /> או בשיטה קוד:
<param name="movie" value="images/sportneto_small.swf?variable=this is my new address" /> ![]()
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
תודה
אבל אני לא יכול לערוך את הפלאש זה אמור להיות למערכת באנרים.. והלינק אמור להיות פנימי במערכת כדי שהוא יוכל להעלות את הקליק על הבאנר ככה שכל התעסקות עם קובץ הSWF אני לא יכול כי מי שמכניס את הSWF הוא המפרסם ואני בכלל לא יכול להתערב בזה
# 6 |
חבר בקהילה
|
אם זה לא דחוף אני אוכל לעזור לך עם זה מאוחר יותר
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה עם לשים את זה בקישור?
# 8 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
תראה את הקוד שזה על קישור בבקשה.
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה שאתה יכול לעשות זה לעשות תמונה שקופה נגיד...למתוך אותה לגודל של הפלאש (אם הגודל הוא אקראי אז תבדוק כל הזמן מה הגודל בעזרת JS או שPHP (לא בטוח אם זה אפשרי)) ובעזרת CSS למקם את זה מעל הפלאש...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|