|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
איך אני יכול להפוך סוג של אינפוט בלחיצת כפתור?
שלום לכולם,
יש לי שאלה קטנה איך אני יכול להפוך שדה של אינפוט מטקסט (שרואים מה שכתובים) HTML קוד:
<input type="text" name="lpass" value="<?= $pp['pass']; ?>" style="width: 200px;" maxlength="300">
HTML קוד:
<input type="password" name="lpass" value="<?= $pp['pass']; ?>" style="width: 200px;" maxlength="300">
כאילו יהיה כפתור כזה שמסמנים וזה משנה חשבתי לעשות את זה בPHP אבל לא מצאתי דרך כדי לעשות את זה ללא רענון של הדף בתודה דן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
אולי אפשר איכשהו בJS? אולי עם innerHTML?
חפש בגוגל אולי תמצא ![]() אני לא יודע איך רצית לבצע ת זה בPHP, אבל אם אתה רוצה בלי ריענון הדף, תשתמש בAjax. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם לוחצים על כפתור נגיד זה שם במשתנה PASSWORD ובTYPE אני פשוט מדפיס אותו הבעיה היא שאני לא ממש יודע JS כמו שבמטמטיקה הידע שלי שואף ל0 וAJAX אין לי אפילו שמץ של מושג ומה זה INNERHTML לא שמעתי על זה אני יריץ חיפוש נראה -אנא לא לנעול אני יחזור לאשכול עם בעיות |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אתה יכול ככה אבל זה לא פועל לי בIE
HTML קוד:
document.getElementById('INPUT_ID').type='password' |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
HTML קוד:
document.getElementById('INPUT_ID') HTML קוד:
.type='password' |
![]() |
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אז תעשה..
HTML קוד:
/*JAVASCRIPT CODE*/ var tid = "name"; document.getElementById(tid).value = document.getElementById(tid).replace(/./, "*"); הינה מה שאני עשיתי HTML קוד:
<script> function changeit() { var tid = "changer"; document.getElementById(tid).value = document.getElementById(tid).value.replace(/./g, "*"); } </script> <form> <input type='text' name='changer' id='changer' value='HEY' /> <input type='submit' value='הפוך!' onclick='changeit();return false;' /> </form> Last edited by BlueNosE; 08-02-07 at 14:41.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
במקום לשנות את הסוג לסיסמא זה פשוט מחליף את הכתב בכוכביות וככה נשמר זה לא מסווה את הכתב זה פשוט הופך אותו לכוכביות |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
נו באמת, קצת מחשבה.
שימו INPUT מוסתר - HIDDEN, ותעבירו אליו את תוכן הסיסמא לפני שינוי =\ הינה, בעלי דימיון מפותח: http://www.hill.4save.net/HH.php Last edited by BlueNosE; 08-02-07 at 15:14.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|