![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש רייסלר קטן
שלום, אני מחפש רייסלר קטן על שרת חזק ויציב לא windows (אלא אם כן המחיר דומה)
אני רוצה רייסלר בערך 2-3 ג'יגה 100-200 ג'יגה תעבורה. תנו הצעות
# 2 |
חבר וותיק
|
שלום Dum,
הצעת מחיר מס' 1 לחבילת Reseller: 2GB מקום לאחסון 200GB תעבורה (100GB לא ישנו את המחיר) כל השאר ללא הגבלה מערכת הפעלה Linux, ממשק ניהול DirectAdmin רק 50 ש"ח בחודש. הצעת מחיר מס' 2 לחבילת Reseller: 3GB מקום לאחסון 300GB תעבורה (100/200GB לא ישנו את המחיר) כל השאר ללא הגבלה מערכת הפעלה Linux, ממשק ניהול DirectAdmin רק 60 ש"ח בחודש. מפרט השרת: מעבד: (Intel Core 2 Duo (Conroe זיכרון: 2GB DIGMA DDR2 דיסק קשיח: 160GB Western Digital חיבור לאינטרנט: 100Mbit משותף www.Sprint-Serv.net יצירת קשר: דוא"ל: gak@sprint-serv.net מסנג'ר: excdevelop@gmail.com / shimon@sprint-serv.net הודעות קוליות/שיחה בספיקו (קו למחשב): 057-6500000 שלוחה 4040 יצירת קשר בicq: 407572250. או בעמוד יצירת קשר/הזמנה באתר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
שלום,
ריסיילר 3 ג'יגה אחסון 300 ג'יגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה במחיר של 60 ש"ח לחודש ! (המחיר נכון להודעה זו בלבד). לפרטים מלאים - http://www.livesrv.co.il/pages.php?show=ריסיילרים צור קשר באייסיקיו : 224759 או בפאלפון : 0524864691
# 5 |
אחראי פורום
|
3 ג'יגה 300 ג'יגה תעבורה
60 ש"ח. וותק של שנה וחצי. admin at freshserv.net (מייל). המשך יום נעים.
# 7 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
ריסיילר עם הנתונים:
3 ג"ב נפח אחסון 300 ג"ב תעבורה חודשית מחיר:60 ש"ח לחודש שרת לינוקס עם וותק של מעל לשנה. לפרטים ויצירת קשר: www.servorio.com/support.html |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חברת לייטסרב תשמח לשרתך! ריסיילר 2 ג'יגה,200 ג'יגה תעבורה ב45 שח לחודש! ריסיילר 3 ג'יגה,300ג'יגה תעבורה ב55 שח לחודש! במידה ואתה מעוניין,אתה מוזמן ליצור איתי קשר,פרטי הקשר שלי מופיעים בחתימה תודה ויום טוב! אור אליעז.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|