|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
[אשכול] כיצד אתם שומרים על תפקוד המחשב שלכם?
שלום לכולם,
חשבתי לפתוח אשכול בו כל אחד יציג את מגוון התוכנות אשר בעזרתן הוא שומר על תפקודו התקין של מחשבו ואחרים יוכלו לעזור אחד לשני בשמירה. אני יתחיל: ציטוט:
![]() בברכה, עומר. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אין לי כבר יותר מחצי שנה וירוס/ספיוואר טפו טפו טפו ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני פשוט לא דופק אותו מלחתחילה...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
AVG (חבל שעוד מעט הוא כבר לא חינם
![]() פיירוול..של הWIN.... סריקה פעם ב...של Ad-Aware וכשהוא באמת עובד לאט?....פירמוט תמיד עוזר... ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אני בנאדם שממש שומר על המחשב.. לא זכור לי שפירמטתי את המחשב שלי לפחות בזמן האחרון...
תוכנות שאני משתמש: Kaspersky Anti-Virus 6.0 Ad-Aware ותמיד טוב לעשות מידי חודש Ghost ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
אושיית הוסטינג
|
365 יום אחרי שקניתי את המחשב, פירמטתי אותה לראשונה[בצער רב וביגון קודר.... אח גדול שההבנה היחידה שלו במחשבים היא ש... אם זה לא עובד, צריך לבעוט בזה, ואח קטן, שמשום מה אוהב לאכול את המקשים במקלדת]
ומאז איזה עוד 2-3.... ניסיתי פעם MAGIC CARD[אין תועלת בזה], GHOST נעשה בקרוב.... ובכל מקרה, NORTON + NVIDIA FIREWALL + AD AWARE...
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אז ככה:
אנטיוירוס: מקאפי וירוסקאן (מעולה פשוט). פיירוואל: חומרתי בראוטר (הכי טוב - אין סיכוי שייפרצו לך למחשב). רג'יסטרי: רג'יסטרי מכניק - אחלה תוכנה. ניקוי אבק: פעם בחודש, לפעמים פעם בשלושה שבועות (אין מצב שבמחשב שלי יש מצבור של אבק, תמיד הוא נקי). פרמוט: פרמוט כללי (מחיקה של כל הקבצים) פעם בחצי שנה, פרמוט רגיל (מחיקת קבצי מערכת בלבד - כלומר פרמוט כונן מערכת) פעם בחודש בעזרת התוכנה של סימנטק, גוסט. זהו, זה מספיק אני מאמין ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
McAfee Security Center - אנטי וירוס, אנטי ספאם (לאימייל) ופיירוול ביחד. לא משהו, שוקל להחליף לNorton 2006
Windows Defender - עוד לא מותקן.. אחרי פרמוט.. אבל בד"כ כן (פיירוול) AD Aware SE - לניקוי רג'יסטרי TuneUp Utilties 2006 - משתמש בד"כ, אני אחרי פרמוט אז עוד לא התקנתי.. ובלי קשר לאלה אני מסדר תכוננים שלי טוב-טוב, יש לי תיקייה למשחקים שמחולקת לRAR, תיקיות והתקנות, תיקייה לתוכנות, תיקייה כללית שנקראת Global ותיקייה שנקראת Web (כל מה שקשור לבניית אתרים וכו').. אז אין מצב שאני רואה תיקייה בC:\ או בD:\ ואני אומר "בטח זה משהו חשוב"... =] חוץ מזה, יש תוכנה חשובה שאני משתמש בה כדי "להגן" על המחשב בצורה קצת שונה: Cryptainer LE - תוכנה שבעזרתה אפשר לפתוח כונן וירטואלי של 25 MB, שמוגן בסיסמא וכל פעם שמעלים את התוכנה כדי לצפות בקבצים צריך להריץ אותה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
Window Washer
Registery Mehanic Ad-Aware Spybot - Search & Destroy Symantec Antivirus Spyware Doctor HijackThis זהו בעקרון. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|