|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
עיצוב שיתאים להיביונקר
אהלן חבריה...!
אני צריך עיצוב שיתאים לפורטל של היביונקר... הפורטל היה פורטל על פלאפונים.. תודה לכל העוזרים... אם יש מוכן אז יותר טוב... אני הולך אחזור יותר מאוחר |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
שלום תומר,
כשאתה אומר "אני צריך עיצוב"... ישר קופצת שאלה... 'אתה מוכן לשלם כסף על עיצוב הפורטל'? או שאתה רוצה לקבל בחינם? אז אנא...תחסוך שאלות כאלה, ותרשום: "אני מעוניין לקנות עיצוב לפורטל" או "אני מעוניין לקבל בחינם עיצוב לפורטל"... יום טוב, אנטון.
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תרשום אם אתה מוכן לשלם משהו.. ואם כן פנה אליי. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
האם אתה מעוניין בעיצוב להבנוקר בתשלום, צור איתי קשר.
# 5 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
דרך אגב אם אתה משלם גם אני יכול לעשות לך תן תקציב. אבל לפי ההודעות שלך בפורום אתה לא רוצה בכסף!... |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
צודקים...
אתם יודעים למה אני לא רושם אם זה בחינם או בתשלום? כי כשאני מבקש תמורת פרסום סמים עליי פס אחד גדול ואם אני ישים כמה שקלים אז יתיחסו עליי בהרבה יותר נחמד וכו'... באונו נגיד ככה: הפורטל הזה ולך לקום מתוך בקשות של משתמשים של פלאמניה עם מישהו מכיר... כל המשתמשים כולל שמנהל ראשי לא רוצים פורטל חדש... מקיוון שאין לי כסף להשקיע אפשילו בדברים שלי אז אני מבקש אותו בתמורה לפירסום... אני לא יכול להבטיח כלום אבל 99% זה שהיה קהילה ענקית... האתר יספק גם הורדת צילצולים,תמונות,איקונים,משחקים,אפלקציות ג'אווה וכו' בחינם... זה בדיוק מה שאתם מורידים בסלקום אורנג' פלאפון וכד' רק שזה ב ח י נ ם ! ! ! אנו גם מתקוונים לעשות בהמשך שליחת sms בחינם לגמרי... במידה והשרות יצא אז אנו נכניס גם פרסמות שלכם בסוף הsms... היה לכם גם דף מכירות באתר... ומה לא... רק תסכימו... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל שמע אני מעצב מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חובבן אני מציע לך לקחת מעצב בתשלום. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת