![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
ביקורת על DmN!
שלום לקהילת הוסטס,
רציתי לספר לכם על אדם נהדר, אלון, או בכינוי שבו הוא מוכר בפורום DmN. פניתי אל אלון בקשר לפרסום האשכול שהוא פירסם, על כך שהוא מוכן לקנות לכל המבקש דומיין ישראלי במחיר עלות! (http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=38184) היה נשמע לי מאוד מחשיד, פניתי אל מספר חברים, באופן אקראי, וכולם הכירו את אלון, והכירו לטובה! עוד לפני שבכלל שלחתי את הכסף אלון עזר וייעץ מזמנו הפרטי, תמיד מדבר בגישה חיובית, באמת בן אדם טוב! לבסוף החלטתי לקחת את העסקה, סגרנו על 3 דומיינים, לאחר עיקוב מצידי בשליחת הכסף, היום נשלח הכסף, חשוב לציין שאלון היה סבלני מאוד בקשר להמתנה. מיד לאחר שהכסף נשלח, הראתי לאלון את האסמכתא, ומיד הזמין. בקיצור, אלון אדם לעניין, איכותי, נדיב! מומלץ בחום! ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תודה אבירן , כנ"ל לגביך.
יש לציין שגם עשיתי איתו עסקה על עיצוב הוסט , לא משנה ![]() תענוג לעבוד איתך. פשוט , תענוג. |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
בחור לעניין! אין מה לומר.
הזמנתי ממנו לפני כמה ימים דומיין שבקרוב תשמעו עליו אני הולך לרכוש ממנו איחסון לשנה שלמה ועוד 2 דומיינים מומלץ פשוט בן אדם זהב! |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
יפה יפה
![]() לא, אני לא מנסה להכשיל/להכפיש שם, אלא לאחר התנסות עם נוכלים (דובר על זה בפורום) וכן, לאחר שגנבו את כספי, לא אסתמך שוב על ביקורות טובות של "דקה לאחר ההזמנה". המשך יום נעים.
חבר וותיק
|
אוקיי תודה לכל המגיבים.
הדומיינים , כולם נרשמו בהצלחה ![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ידווווווווווווע,
בן אדם זהב. |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
מכיר את אלון, אחלה בנאדם.
![]() אלון התחיל את דרכו כשונא גותים, ואז התחיל לשמוע Evanescence. ש-מ-ן. |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
שלושת הדומיינים נרשמו ואושרו, עכשיו רק מחכים לעדכון DNS, חבל שאתה חושב שלילי....... ומה לעשות צריך לדעת עם מי אתה מתעסק ![]()
|
|