|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
רמקולים - איך אני יודע אם כל ה5.1 עובדים?
היי,
קניתי לפני כמה חודשים סט רמקולים 5.1. הם של US.BLASTER ובאו עם מערכת שליטה בON-OFF, בAUX-5.1CH, בBASS, בREAR ובCENTER (ובMASTER VOLUME). עכשיו מאחורי המערכת יש חיבורים: למטה IN לרמקולים ולמעלה או OUT של 6 יציאות או OUT של 2 יציאות וכתוב עליו AUX. לא הצלחתי למצוא את השימוש ב6 היציאות אז חיברתי לAUX וחיברתי למחשב, וזה פעל. הבעיה היא שבמערכת שליטה זה לא על 5.1 אלא על AUX. אני לא יודע אם הרמקולים כולם עובדים כמו שצריך (נניח במשחקים או בסרטים).. אגב זה מתחבר מהAUX ישירות לחיבור הקול הרגיל של המחשב. תודה מראש יום טוב, עומר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
ניסית אולי:
לוח בקרה - צלילים והתקני שמע - הגדרות רמקול (נמצא למטה) - עוצמת רמקול ואז תשחק עם זה.. תשים כל פעם רמקול אחר על עוצמה חזקה ותבדוק אם שומעים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ממש מוזר..
השתקת השמאלי - שומעים את הימני חזק מאוד השתקת הימני - שומעים את השמאלי חלש ממש! השתקת שניהם - לא שומעים כלום O_O מה זה אומר? שאין תמיכה בצ'אנלים? |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הכרטיס קול שלך תומך ב5.1 ערוצים?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אז זהו שפירסמתי נושא פה ואין לי מושג, זה לא הופיע במפרט התמיכה.
קניתי אותו לפני פחות משנה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
זה כרטיס ONBOARD ? או כרטיס נפרד שקנית?..
תנסה לתת קצת יותר פרטים.... |
![]() |
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=17728
אגב עכשיו יש לי EVEREST ULTIMATE אבל לא התקנתי ואני לא בטוח שיהיה כתוב עוד מידע אחרי שאני אתקין, אני אנסה. ואני חושב שON BOARD כי לא קניתי בנפרד. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מידע על הרמקול:
PCI / PnP Audio קוד:
Device Description Type SigmaTel STAC9220 A1 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI קוד:
Device Identifier Device Description midi-out.0 0001 0066 Microsoft GS Wavetable SW Synth mixer.0 0001 0068 SigmaTel Audio wave-in.0 0001 0065 SigmaTel Audio wave-out.0 0001 0064 SigmaTel Audio |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
בעיקרון צריך להגדיר שיהיה סאונד סטריאופוני והכל יעבוד (:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|