![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
HTML תיקון קוד
קוד:
<table width='100%' border='0'> <tr><td> <fieldset title="מידע אישי"> <b> <legend><font color="black">פרטי משתמש</font></legend><br> </b> {$author['member_group']}<br /> {$author['member_posts']}<br /> {$author['member_number']}<br /> {$author['member_joined']}<br /><br /> {$author['warn_text']} {$author['warn_minus']}{$author['warn_img']}{$author['warn_add']}</span><br /> <br /><br /> </font> </fieldset></td></tr></table> <!--$ author[field_1]--> כי ב FF 2 זה לא נראה טוב על תשימו לך לפונקציות PHP |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה זה לא לשים לב ל"פונקציות ב PHP"? ואם הפלט שלהם הם אלו שוגרמים לבעיות?
תחשוב על זה... ולדעתי די מיותר להשים את כל המידע הזה ב table במיוחד שזה רק תא אחד...
# 3 |
חבר מתקדם
|
אז מה לעשות?
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תציג מה כל פונקציה עושה, או שתציג את הקוד HTML לאחר שהדף נטען (מומלץ)...
רק ככה ניתן באמת לעזור.
# 5 |
חבר מתקדם
|
הנה
http://img460.imageshack.us/img460/6458/untitledag4.jpg בלי כוונה מחקתי את הסגירה אבל זה נסגר הבעיה שהוא לא נמצא במקום הכון אלה יורד למטה |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
DIV
? |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
מה לא הבנתי
איפה להוסיף DIV? |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אתה רוצה תיקון קוד למערכת מוכנה בעצם.
בעיקרון זה אסור בכלל. בכל מקרה, תכנס לאתר שלך, תבדוק את הקוד מקור, ותעתיק לנו את החלק הזה שוב רק מהקוד מקור ככה שנוכל לראות מה יש גם בהדפסה וככה לסדר את זה.
Whatever
|
ציטוט:
על נימוסים שמעת ?
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ו Tomer סליחה על הנימוסים כי אני דיי לחוץ אז בבקשה אפשר להסביר לי במילים פשוטות יותר ![]() תודה רבה לכולם עריכה: זה חשוב כי בקוד מקר שלי אין תגי פתיחה של HTML כיאלו זה מתחיל ישר כ <PHP ואז נגמר בסוף ככה ?> Last edited by MediuM; 20-01-07 at 14:41.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|