|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מבקש הצעת מחיר לרייסלר
ההצעה הראשונה שאני רוצה לקבל היא
הצעה מחיר ל 2ג'יגה רייסליר 200 ג'יגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה הצעה שניה: 3ג'יגה רייסליר 300ג'יגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה אני רוצה חברה ללא נפילות בשרת אני מוכן לשלם תשלום מראש אם תיהיה הנחה או מצבע כלשהו ניתן ליצור קשר איתי באיסיקיו: 4485333 או באימיל tal@shituf.net או לכתוב לי כאן, או לפרטי תודה רבה, טל |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
2 גיגה אחסון. 200 גיגה תעבורה. 110 ש"ח לחודש. 3 גיגה אחסון. 300 גיגה תעבורה. 135 ש"ח לחודש. *המחירים כוללים מע"מ. *מספקים חשבוניות מס. *בתשלום לחצי שנה מראש אתה משלם על 5 חודשים בלבד. *בתשלום לשנה מראש אתה משלם על 10 חודשים בלבד. המשך שבת שלום ויום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אשמח לקבל עוד הצעות |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הצעה ראשונה:
2GB שטח אכסון 200GB תעבורה חודשית כל השאר לא מוגבל רק 50 ש"ח לכל חודש. הצעה שנייה: 3GB שטח אכסון 300GB תעבורה חודשית כל השאר לא מוגבל רק 60 ש"ח לכל חודש. מפרט השרת: מעבד: (Intel Core 2 Duo (Conroe זיכרון: 2GB DIGMA DDR2 הארד-דיסק: 160GB Western Digital חיבור לאינטרנט: 100Mbit משותף מערכת הפעלה: Linux Fedora Core 5 יצירת קשר: הודעה פרטית בפורום דוא"ל/מסנג'ר: excdevelop@gmail.com או בעמוד יצירת קשר/הזמנה באתר. www.Sprint-Serv.net |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הצעת חברת לייטסרב היא: 2GB אחסון 200GB תעבורה כל השאר ללא הגבלה ב60 שח לחודש בלבד! 3GB אחסון 300GB תעבורה ב70 שח לחודש בלבד! יש מבצעים והנחות במידה ואתה מתחייב. פרטים ליצירת קשר איתי-בחתימה. יום טוב אור אליעז
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
שלום טל, אשמח להציע לך את החבילות הבאות:
חבילה ראשונה: - 2 ג'יגה מקום אחסון. - 200 ג'יגה תעבורה חודשית. - כל השאר ללא הגבלה. רק 40 ש"ח לחודש. חבילה שניה: - 3 ג'יגה מקום אחסון. - 300 ג'יגה תעבורה חודשית. - כל השאר ללא הגבלה. רק 50 ש"ח לחודש. נשמח אם תבחר להתארח אצלנו, ![]() בברכה, עומר. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
70 ש"ח בחודש. חבילה שניה: 85 ש"ח בחודש. עומר: עם כל הכבוד, איך אתה מוכר חבילת ריסליר של 2 גיגה ב40 שקל שבאתר שלך כתוב שב40 שקל אפשר לקנות שרת איכסון של 150 מגה? תערוך מחירים, זה ממש זנות. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יצרתי קשר עם חלק מהחברות שהציעו לי פה.. תודה על ההצעות! |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
שטח אחסון: 2 ג'יגה תעבורה: 200 ג'יגה כל השאר ללא הגבלה. מחיר חודשי: 45 ש"ח. מחיר חצי שנתי: 225 ש"ח. הצעה מס' 2: שטח אחסון: 3 ג'יגה תעבורה: 300 ג'יגה כל השאר ללא הגבלה. מחיר חודשי: 60 ש"ח. מחיר חצי שנתי: 300 ש"ח. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר באחד מן הפרטים אשר בחתימה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|