|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
פרוייקט שאני ועוד רוצים לעבוד עליו!כנסו להסבר
אוקי ככה:
אני(מור) וחבר שלי (אבי) רוצים לעבוד על פרוייקט תירגום התוכנה FlashMX 2004 עכשיו כולם מכירים את התוכנה הזאת והרוב פשוט לא יכולים לעבוד איתה מפני שהיא באנגלית שפה שיש כאלה שמתקשים בה.. אז.....חשבנו על רעיון איך לגרום שכולם יבינו ויהיו מרוצים?פשוט לתרגם את התוכנה עכשיו מה שאני צריך זה מישהו שיגיד לי איפה נמצאים קבצי השפה של התוכנה אם נוכל למצוא את קבצי השפה נוכל להתחיל לעבוד על הפרוייקט שאם נעבדו עליו קצום יקח לנו שבועיים שלוש כמובן שזה קשה והכל אבל....זה יכול לעזור..אז מי שיודע איפה זה נמצא שיגיד כאן תודה ויום טוב,מור
# 2 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
לפי דעתי לא נראה לי שיש קיבצי שפה לתוכנה... לפי דעתי השפה נמצאת בתוך התוכנה עצמה... אתם צריכים להשיג את התוכנה לא מקומפלת ואז תוכלו לתרגם אותה |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה טפשות של בנאדם. אני כבר ממזמן חושב שצריך להשעות את המשתמש הזה מהפורום. שיהיה לכם בהצלחה. זה יעזור להרבה אנשים. אבל אם אתם רוצים לתת לאנשים להוריד את זה או משהו אתם צריכים אישור של מקרומדיה.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לא ידעתי שצריך אישור ממקרומדיה אבל אם אני ינסה לעשות את זה אני יקח ממנה אישור
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|