|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[לוגו] לוגו חדש | לאתר מדריכים לנרגילה | Niros.net
שלום לכל קהילת הוסטס, ובמיוחד לכם גולשי עיצוב וגראפיקה.
אני אמשיך במנהגי להציג את המלל של הפירוט אשכול לפי צבעי העבודה. אז ככה, לוגו חדש, הלוגו בגווני אפור,כחול-שמיים. הלוגו מיועד לאתר מדריכים לנרגילה, ככה שהוא אמור למשוך ולהיות קשור לנושא. בלוגו אתם יכולים לראות את השם של האתר בתוכו ואת הואזה(כד) נרגילה בצד שמאל ובצד ימין שלו את הראש. לצפיה בלוגו של מדריכים לנרגילה לחץ כאן שבוע טוב, ותודה על התגובות. *מודע לשגיאת כתיב בתמונה (מנגרלים - מנרגלים)
הוסטסניון
|
חלש.
האפקט על הרקע לא יפה ומוריד מהלוגו, לא מבינים את הפואנטה של שני חלקים של נרגילה, שצריך ממש לפענח מה הולך שם כדאי לדעת. היו לך יותר טובים. בהצלחה. וגם הסלוגן נעלם מהעין, לקצרי רועייייי, זה יכול להראות כמו משהו רע באותיות קטנות [= |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
מצטער על התגובה
אבל מגעיל:\ לא רואה שום דימיון לנרגילה ואם לא הייתה אומר גם לא הייתי מנחש וגם המסגרת לא מתאימה קח כמה הצעות לשיפור: תעמיד את ה"נרגילה" שלך כאילו ככה ראש ל י מ ו ד ו ן כד רק תעשה קצת פחות גובהה ותנסה ממש להראות שזה נרגילה עם הצינור והכל ותחליף את המסגרת :S |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
לא התכוונתי ליצור פה נרגילה, התכוונתי ליצור מין מבנה של נרגילה שבאמצע השם, אולי אני יוסיף את הקשית, בכל מקרה בתוך אחד אני יכול להגיד לך דווקא שזה מאוד מזכיר נרגילה וגורם חשק :],
שלא תבין לא נכון, אני לא שולל את התגובה שלך ואף אקח אותה לתשומת ליבי ואשפר את הרקע, זה סתם משהו זמני, האתר לא עומד להראות ככה.
חבר מתקדם
|
פשוט מדי לא ראיתי כאן משהו מיוחד. בהצלחה גבר (הכל לטובה.)
|
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
המסגרת שונתה שיהיה לכם יותר נוח
חבר וותיק
|
האמת שלא ממש אהבתי , יש הבדל בין צבע הרקע של התמונה לצבע הרקע של האתר ..
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
טוב נעול, הדיעה לא רלוונטית יותר
|
|