|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
![]() ![]() אני לקוח שלהם כבר תקופה די יפה ואני רוצה לאגיד דבר אחד שהם חברה רצינית ואמינה והתמורה לכסף שמשלמים מקבלים מידית ! חיפשתי חברה שתיהיא זמינה תמיד ! שלא יהיו נפילות ואם יש כמה שפחות ! ולזה הגעתי ! התקופה שבה אני איתם שום נפילה ! תיחזוק מעולה של השרת מהירות העלאה מהירה ! השרת מגיב מהיר ! מאז שאני איתם לא זכור לי שפניתי אל אור או אל אחד העובדים שלו בענין תקלה או בקשה לתמיכה וזה לאור השירות האדיב והאיכותי שהם מביאים לשרת עצמו ודואגים שהלקוח יהיא מרוצה. לכן אני שמח להיות אחד מין הלקוחות שלהם וממליץ אישית לכל אחד ואחד לפחות פעם אחת להתנסות איתם. www.LightServ.co.il |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
עסק עושה רושם מצויין , בהצלחה.
|
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא הכל צריך להיות כזה רציני בחיים
# 7 |
הוסטסניון
|
ידוע, אור בן אדם זהב!
![]() |
![]() |
# 8 |
אקס מנהל
|
מותר להשתמש במעט הומור, אבל לא להגזים.
אם אני אראה שהעניין חוזר על עצמו באופן קבוע אני בהחלט אתייעץ עם אלכס בכדי לחוקק חוק שאוסר על הדברים האלה. |
![]() |
# 9 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
סמיל בצורה כזאת וכל שאר התוכן בחיובי אני גם פותח את הביקורת עם סמייל חיובי כך שזה לא יזיק לאף אחד. זה שאני מבצע הטעיה כמו שאדון נדב אומר זה אחד הדרכים להביא כמה גולשים לביקורת... כמו שהוא אמר הוא ישר קפץ וניכנס הוא חיפש ביקורת שלילית אך התגלה בפני ביקורת חיובית כך שאני לא רואה שום דבר פסול בזה מי שרצה להכנס ניכנס גם מי שלא ניכנס.. הביקורת עשתה את שלה. ![]() |
|
![]() |
# 10 |
חבר על
|
דיי ידוע, בהצלחה.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|