![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
לקוח מטורף...
שלום,
לפי כמה שבועות הכרתי אדם נחמד שרצה שהעסק שלי יבנה לו אתר מלא(תיכנות,עיצוב), וויתרתי לו על המקדמה כי הוא לא הסכים בשום אופן וכבר חשדתי בו. בסדר הבלגנו על זה,המעצב סיים את העיצוב... הלקוח לא הפסיק לקרצץ למעצב בעוד ועוד ועוד בקשה...בלי סוף, המעצב תיקן ושוב החזיר ושוב תיקן ושוב החזיר... אחרי שבוע וחצי העיצוב מוכן(שהיה אמור לקחת 3 ימים+-)... וגם אז הלקוח לא היה מרוצה והתחיל לקלל כמובן, אמרתי לו שאם הוא רוצה את העיצוב שישלם שאני אראה שהוא באמת רציני ואז נתחיל בתיכנות. הוא כמובן קילל,רב קילל,רב קילל...אחרי זה הסכמנו על כך שהוא ישלם 350 ש"ח במקום 400 ש"ח על העיצוב... נתתי לו פרטים והוא שלח צ'ק, לאחר שבוע של נידנודים שלו במסנג'ר כמו:הצ'ק הגיע?הצ'ק הגיע?וקללות,קללות...יגנב וכו'... הצ'ק עדין לא הגיע. היום הוא התחיל לקלל בצורה מוגמת ואמר שהכסף ירד לו מהחשבון ![]() הצ'ק לא הגיע אליי אז איך ירד לו מהחשבון???? בקיצור, מה אני צריך לעשות לדעתכם?והאם קרו לכם מקרים דומים? תודה לעונים... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
כבר בהתחלה שאתה רואה שהלקוח כזה, תגיד לו להתראות וזהו.
אל תתעסק עם כאלה, במצב שלך, הייתי מברר כמה זמן לוקח לצ'ק להגיע, אם עבר יותר מידי זמן ממה שצריך אני מאמין שהוא לא שלח. תגיד לו להתראות וזהו. אל תתעסק עם לקוחות כאלה :|
![]() |
# 3 |
חבר על
|
תגיד לו שיראה לך הוחכה שהכסף באמת ירד לו מהחשבון אם אין לו פשוט תחסום אותו
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
עובד עלייך.
לא חסרים אנשים כאלה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זו הסיבה שמלכתחילה צריך לעבוד עם מקדמה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
יש המון אנשים שאומרים שהם שילמו ולא באמת שלחו את הכסף רק בשביל להשיג דברים.
דוגמא : היה לי לקוח לפני כחצי שנה שרצה עיצוב , הכל התנהל כמו שצריך עד לשליחת הכסף , הוא הפקיד בבנק , הכסף לא הגיע והוא דרש את העבודה באיומים ובקללות כמו שאמרת , החלטתי להתעלם מהבן אדם , שבוע אחר כך הוא נכנס אלי שוב והתנצל על מה שקרה , ולאחר יומיים שלח כסף בדואר רשום + מכתב התנצלות אישי... זה קורה , אל תתייחס לאנשים כאלה , הם לא שווים את הזמן שאתה מבזבז עליהם. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אני ביל גייטס..פשוט אני לא מראה לכם הוכחות לזה
![]() ועכשיו לנושא. אין הוכחה=>איגנור. הכי הרבה הוא יתבע..אתה לא עשית שום דבר לא בסדר...אני רוצה לראות שהוא באמת יעשה משהו כשהוא בעצם זה שעובד עליך. בקיצור, לך אין מה לדאוג, את החלק שלך עשית, הוא זה שלא שילם. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
תגיד לו יפה שלום.
לא להכנס איתו בכלל לקטע של "תראה לי שירד" או משהו כזה, סתם תגרום לעצמך עצבים. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
על צ'ק יש דבר נחמד שנקרא "למוטב בלבד"
אם הוא לא השתמש באופציה החביבה הזו, אז בעייה שלו, כל עוד הכסף לא הגיע אלייך זו לא בעייה שלך
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
תודה על התגובות,עזרתם לי מאוד.
אמרתי לבן אדם להתראות וזהו ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|