![]() |
# 1 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
הישג או סתם מזל?
אהלן.
יש לי את האתר www.justfirefox.com כשכותבים just firefox בגוגל זה מציג משהו כמו 83,000,000 תוצאות ואת האתר שלי ראשון. עכשיו את האמת לא ממש השקעתי בקידום שלו. זה נחשב להישג או סתם מזל?
# 2 |
חבר וותיק
|
אם זאת הייתה מילת מפתח תחרותית לא היית מצליח בכזאת קלות לטפס למקום הראשון.
השאלה האם זה מכניס לך טראפיק לאתר? |
![]() |
![]() |
# 3 |
кто ты?
|
דבר ראשון - מילת המפתח לא תחרותית,
ניתן לראות שהתוצאות הבאות הם של פורומים... דבר שני גוגל מאוד מעריך אתרים עם סיומת COM שמופיעות בהם מילות המפתח בידיוק בסדר שהתבקש. (מניסיונות שערכתי) |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
זאתי לא מילה תחרותית, ובגלל שיש לך קישורים נכנסים תחת just-firefox אפילו פה בהוסטס הוא ראשון.
יש גם דוגמא לאתר שלי, שזהו דומיין בלי אתר עליו אבל הוא ראשון עבור "holy land 2000" כלומר יש משקל גדול לשם דומיין. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
דומיין ומילה לא תחרותית... אפילו "משחקים חינם" זה כבר לא תחרותי (אני מקום ראשון). חוץ מזה הוא באנגלית.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
חשיבות הדומיין משחק פה תפקיד גדול.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אני אסביר מה קרה.
כשאתה מחפש just firefox כל האתרים שמדברים על פיירפוקס אונדקסו בגלל כמות הפעמים שרשום בהם firefox ואולי הם רשמו עוד כמה פעמים just..לכן הם אונדקסו, אבל המילת מפתח שלך בניגוד אליהם היא ממש "just firefox" והיא מופיע כמה פעמים באתר שלך וגם בתגי מטא, זה הסיבה שאתה הכי רלוונטי לחיפוש הזה. להגיד לך שיצא לך מזה הרבה? לא, אני לא חושב שאנשים יחפשו הרבה ביטוי שכזה. בנוסף גם לדומיין שלך ממש קוראים כך אז.. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|