![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מבקש הצעת מחיר
שלום,
ברצוני לקבל מכם הצעת מחיר על איחסון: 300 מגה ו-30 GB תעבורה,כל השאר ללא הגבלה. ודומיין ישראלי co.il. אני מבקש הצעות רק מחברות רשומות ובעלות וותק בתחום(וביקורות טובות כמובן). אם יש מבצעים מיוחדים אניא שמח לשמוע. בתודה מראש, שי סולומון. נ.ב רוב הסיכויים שאני אלך לספרינט סרב אבל אשמח לשמוע על הצעות נוספות!שום דבר אינו בטוח. ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
300 מגה, 30 ג'יגה תעבורה
כל השאר ללא הגבלה מחיר חודשי: 25 שקל דומין ישראלי:300 שקל, ובמידה ואתה מתחייב לחצי שנה איחסון אתה מקבל את הדומין ב280 בלבד אתר החברה:www.storing.co.il תוכל תראות ביקורות בחתימה תוכל לצור קשר בפרטים בחתימה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
הצעת מחיר
שלום, אשמח להציע לך מחיר משתלם מבית Pro-Host.
קצת על העסק: וותק של מעל 10 חודשים. מספר גדול של שרתים פרטיים. רבע ארון בחוות השרתים 012. עסק פטור. החבילה הרגילה: 300 מגה 30 גיגה תעבורה ב25 ש"ח. אבל לפחות זה שחגננו 10 חודשים, ובקרוב אתר חדש, מחיר מיוחד! 350 מגה שטח אירוח 35 גיגה תעבורה רק 25 שקלים לחודש!! מעוניין? צור קשר עוד היום (אגב, יש לי אותך במסן לדעתי) |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
שלום שי שמי טל אני מחברת http://livemega.net
חברה הרשומה כחוק מעל לחצי שנה... יש לנו וותק של בניית אתרי תדמית (כדוגמאת אתרי תיירות וכ'ו) נשמח לבנות לך חבילה שתתאים לך.. דומיין:260 ש"ח (לא נלקח ממך כסף בנוסף זה המחיר של הספקית ISOC) בנוסף אתה מקבל אצלנו אכסון שכולל את הנתונים הבאים: המחיר הוא 60 ש"ח ל1 ג'יגה אכסון ו30 ג'יגה תעבורה האכסון כולל גיבוי שבועי ללא תשלום נוסף. כמו כן במידה ואתה מעוניין בפורום באתרך אתה מקבל מאיתנו התקנה חינם במידה ואתה קונה לחצי שנה מראש התשלום הוא 50 ש"ח והדבר הכי חושב לדעתי ליווי ועזרה מלאה לאורך כל הדרך! אם תרצה אכסון ניסיון למשך שלושה ימים ללא שום תשלום או התחייבות נשמח לעזור לך. קצת פרטים על השרת שלנו השרת שלנו יושב בחוות השרתים של בזק בין לאומי (החווה הטובה ביותר בארץ תשאל כל אחד) על השרת מפקח טכנאי מוסמך לכל צרה שלא תבוא. הUPTIME שלנו הוא במשך קרוב ל5 חודשים כבר עומד על 99 אחוז מפרט השרת שלנו הוא : AMD Opteron 165 Dual Core זיכרון 2 GB DDR כונן קשיח 80gb WD 7200RPM Sata 2 השרת הוא מדגם: Tyan Transport GT20 המחיר אמנם לא זול אבל אתה מקבל תמורה מלאה ובטחון ואמינות לכספך פרטים בחתימה בתודה טל דגן טלפון:0526520413 מייל:dagans@gmail.com פקס:0775260413 icq:153530510
Mail:dagans@gmail.com Phone:0526520413 Fax:0775260434 Messanger:dagans@gmail.com Last edited by dagotal; 30-12-06 at 21:27.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|