|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שיר חדש, הפעם שיר עצוב, שיר לרגעיי משבר.
הולך באפלה, מחפש אחר ליבך,
מחפש בכאב לאחר עזיבתך. מלאכים לי אמרו שהלכת, נסעת לחפש את האחד, שכחת, שהאחד היה ליידך תמיד וישאר לעד. ליבך וליבי היום תלויים אחד בשני, אבל עכשיו, לאחר רגע השפל, שהחלטת שהאור כבר לא נוצץ, הכאב מתחזק ואני הולך ודועך. "מאוכזבת", אמרת, ובמבט שובה לב הלכת, ידעת שהלב יישאר איתי, אך עזבת, ואהבה חדשה חישפת, אבל ליבך איתי, וכך גם אהבתי. לא איפשרת סיכוי נוסף, לא יכול יותר, עומד על הסף. מצפה ממך למחילה מלאה, מחכה רק לך ולא לה. אין דרך לתאר את כאב ליבי, כאב זועק שאת לא איתי, כאב ריק, כאב מלאך, כאב שמחפש להתפייס איתך. 4 סיבות לכאב בנינו, 200 אפשרויות לחיזוק של שנינו, 10 נשיקות שרוצות רק אותך, 5 שניות ואני שלך. תשיגי את אהבתך, אל תאהבי את היישגך. אני ואת יודעים מי האחד, תוותרי על האגו ותהיי איתי לעד. ילדה תביני, החיים בלעדייך זה זהב הולך, אני פה, את שם - העולם מתלכלך. לסיכום נערת ליבי, נולדתי למענך, תהיי איתי. בקשר לשימוש במספרים: 4 - ד 200 - ר 10 - י 5 - ה דריה =] השם של חברה שלי.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בעעע
מה שזה לא יהיה , לא אהבתי |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
תנסה להפסיק לחרוש על חרוזים, ותנסה להשתמש טיפה במטפורות או מסרים עמוקים יותר.
כך אולי, אבל רק אולי השירים יהיו טובים. ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
חלאס לפרסם תשירים שלך פה. זה פורום הוסטינג ולא פורום שירה. זה לא מעניין אף אחד נראה לי.
|
![]() |
![]() |
# 5 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
מה שזה לא יהיה? זה שיר.. לא אהבת? דעתך.. אבל תתחיל להירגע עם התגובות השטחיות מגעילות שלך..
ציטוט:
ולהגיד לך משהו? ככה אישי? תרגע עם התגובות שלך כי בכל אשכול שאתה מגיב, אתה מגיב כאילו אתה ה' ואתה הכי טוב מכולם ואתה לא! ציטוט:
אם זה לא מעניין אותך זה לא אומר שזה לא מעניין אחרים. פשוט אל תכנס!! |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|