|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
יש לי כמה בעיות אני מנסה ללמד php
התחלתי לנסות ללמד php אבל ראיתתי שברוב המדריכים יש קליטה ופליטת נתונים ממסד של mysql אני יודע דברים בסיסיים אבל אני רוצה לדעת מאיפה אני מתחילל ללמד ליצור מישתנים שישמרו בשרת ויזכרו גם אחרי שיעשו refresh לדף
אני יודע שאני צריך ליצור טבלאות כאלה של הנתונים אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה... אם מישהו יכול לתת לי כיוון מאיפה להתחיל ללמד את זה אני אודה לו מאוןד |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
מדריך שעזר לי מאוד להתחלה!
http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=193
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
אחי תודה רבה אבל זה בדיוק מה שאני לא יודע איך ליצור בסיס נתונים זה מה שאני רוצה ללמד.. והמדריך הזה עוזר למי שכבר יודע אבל תודה בכל מקרה
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אתה רוצה -ליצור- בסיס נתונים דרך PHP?
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
חח לא אני רוצה לדעת איךך ליצור חח כי לא מצאתי שום מדריך לזה לא אמרתי php חחחחחחחח
אבל ברצינות אחי יש לך איזה מדריך בשבילי? |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אהה, יש לך שרת פרטי, או שרת SQL יותר נכון?
אם כן יש לך שם אפשרות
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
יש לי שרת מעולה אם DA ואני יודע איך לפתוח מסד אבל אני רוצה לדעת כאילו איך לשמור שם נתונים...
כאילו איך ליצור שם טבלאות ובאזרת טפסים להכניס נתונים למסד ואז לשלוף אותם חח כמובן שאני לא מתיימר לדעת את כל זה תוך יום אחד אבל אני רק רוצה לדעת מאיפה להתחיל ללמד |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
יצירת טבלאות ועבודה ראשונית איתם הייתי ממליץ לעבוד עם PhpMyAdmin
כשסיימת עם זה תשתמש בפונקציות של PHP ליצירת קשר עם MySql mysql_query mysql_fetch_array וכו' והייתי ממליץ להתחלה להעזר ב-phpmyadmin שיכתוב בשבילך את השאילתות |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
אחי זאת הבעיה
אחי יש לי בעיה בהתחברות לפאנל של ה phpmyadmin אני צריך דרך אחרת לפתוח טבלאות בשרת בלי להתחבר לפאנל הזה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|