![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חברות איחסון
שלום לכם,
אני כבר כ5 שנים נמצא בתחום האיחסון. עכשיו אבא שלי התחיל ללמוד לתואר ראשון במינהל עסקים, ישבתי איתו וניסינו להבין ביחד כמה משתלם להרים חברה אבל באמת חברה גדולה עם תומכים אנשים רצינים, ועם שרתים רצינים שיפנה לכל האנשים. כמובן שבנתיים זה רק כהצעה רטורית. ונתקלנו בכמה שאלות: כמה רווח נטו בערך עושים חברות גדולות? כמה עולה להחזיר בן אדם רציני לתמיכה לשעה? בחישוב של שרת גיבוי נגיד אני מוכר למישהו 2 ג'יגה אז עם שרת גיבוי זה יוצא 4 ג'יגה, אז איך חברות מחשבות את זה, בתור המשאבים של השרת? כמה עולה להחזיק מתחזק רציני לשעה? כמה שרתים יכול להחזיר מתחזק אחד? זהו בנתיים |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
תראה.. אני לא חושב שבפורום הספציפי הזה יש הרבה שיוכלו לעזור לך, הרי אין פה הרבה חברות יחסית גדולות, ואם כבר, חלק מן השאלות משתנות מחברה לחברה כגון הרווח, התשלום לתומכים.
בהצלחה עם השאלות :] |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אני יודע שאין פה חברות משהו גדולות אבל בוא נגיד שיש פה חברות מחובדות מאוד כמו lom סטיים החברה של בני החברה אקסטרים סרב וכו'.
אז רק בכדי לקבל כיוון,כי אני מתאר לעצמי שבסוף הכל כמעט אותו הדבר Last edited by ani; 20-12-06 at 10:58.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
כן היו לי גן שאלות כאלו לפני אף אחד לא יכתוב לך פה כמה הוא מרוויח וכמה מוציא וכו'
אני מציע לך תפנה לאבי (מנהל חברת LOM) בפרטי אחלה בנאדם יענה לך על כל השאלות! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
5 שנים בתחום ההוסטינג?
14-5 - מגיל 8 אתה בתחום? יפה..
# 6 |
אחראי פורום
|
היי,
רווח נטו - תלוי בוותק העסק, ובהשקעה הכלכלית שלו...ככל שיש יותר השקעה כלכלית כך ישנם יותר רווחים. אדם לתמיכה - לרוב בעסק האכסון פה בהוסטס תמיכה = מתן אכסון/ריסיילר. שרת גיבוי - מציע לא להעביר גיבויים משרת אחד לאחר מאחר וכאשר השרת המעבר עמוס ->מביא לעומס אדיר על הFTP בהעברת גיבוי השוקל מעל ה2 ג'יגה. בכל מקרה, גיבוי הוא חישוב שצריך להכניס למשוואה מאחר וזה הוא הדבר שמביא להכי הרבה עומס... מתחזק שרת - יש 3 צורות תחזוק: 1. חד פעמית הכוללת התקנת פיראוולים למיניהם, מודים כנגד התקפות, מוניטורים לפרוססים, לחיבור רשת ועוד, חסימת פונקציות מסוכנות מבחינת אבטחה, עדכוני אבטחה, עדכון תוכנות, הקשחת המערכת ועוד... 2. תחזוק על בסיס חודשי, אשר כולל מתן כסף לתחזוק חד פעמי הנאמר להלן וכן תשלום חודשי לתחזוק שותף הכולל עדכון תוכנות, אבטחה וכדומה על בסיס חודשי. 3. תחזוק פר שעה -> לבעיות מסוימות. המחיר פה נע, בין 15$-50$ לשעה. (בכל הנוגע לתחזוק, אתה מוזמן לפנות אלי ![]() במידה ויש לך עוד שאלות, היום אני פנוי משעה 20:00 עד 2:00, דבר איתי באיסי.
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני מציע לך לברר דברים שאתה יכול, למשל בקשר למתחזק, פנה אל יאיר ובדוק איתו כמה הוא ייקח לך, וכנ"ל לשאר הדברים.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
# 10 |
חבר וותיק
|
א. כן אני מגיל 9 בגיל ההוסטינג ואני לאט לאט מבין יותר ויותר בתחום.
ב. תודה גיא על הפרטים. אלמוג אני לא רוצה בנתיים "לבלבל" יותר מדי לאנשים תמוח זה בנתיים על סימן שאלה ככה שאני פה שאלה על מחירים בערך +\- |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|