|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מעוניין בעזרה-מציאת HD
שלום רב.
אז ככה,אני מעוניין בדיסק קשיח: 250GB S-ATA או S-ATA2 72000RPM חברה:או WD או משהו אחר שיהיה טוב. לגבי התקציב,לפני כמה חודשיים בערך קיבלתי פה הצעה כבר אבל אני לא מוצא תאשכול ותאתר שבתוכו היה הדיסק קשיח.. אני מעוניין לרכוש עד 450ש"ח..שתהיה אפשרות לשלם בויזה,לכמה תשלומים. אשמח אם תעזרו לי למצוא את המבוקש ![]() תודה ויום טוב. דני |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
שלום דני , שמי אילן ואני מווינר סרב,
תוכל לרכוש מאיתנו כונן קשיח western digital 250 GB sata 450 שח כולל מע"מ בתשלום מזומן או כרטיס אשראי בתשלום אחד המחיר לא כולל משלוח. ניתן לאסוף ממשרדי העסק בבאר שבע ללא תוספת דמי משלוח. צור עימי קשר במקרה שאתה מעוניין |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אשמח גם אם תתנו אתרים שמוכרים מכירות קבוצתיות עם הכונן הנ"ל בתקציב עד 450 ש"ח.תודה |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
דניאל,רציתי לשאול מה ההבדל בין הכונן קשיח הראשון לשני..ההבדל שאני רואה זה אחד YS והשני JD
מה ההבדל בינהם?ועל איזה אתה ממליץ. ציטוט:
תודה לשניכם. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אחלה חנות! אני יכול להמליץ לך על עוד חנויות (שגם בהם רכשתי): zigzag2000.co.il noacomp.co.il אני ממליץ לך על zigzag2000 יותר מכולם! אבל היא בראשון ככה שזה אולי יכול להיות בעיה בשבילך.. למרות שניתן לעשות משלוח. טוב אני זז לסטימצקי לקנות ספר PHP.. אם יש לך עוד שאלות אתה יכול להתקשר 0546690417 Last edited by LosNir; 19-12-06 at 17:47.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() הצצתי באתר zigzag2000.co.il וההבדל בין הדיסק קשיח לבין מה שנתת לי בהודעה הראשונה זה רק במחיר....ואם אתה אומר שהיא בטוחה אז אני כנראה ואקנה ממנה..אני אשמח לעוד הצעות בנתיים..וניר,האם הם לא מתעכבים עם המשלוחים?[אם אני בוחר במשלוח של שליח.] הכוונה לאתר פנדה תודה |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
גירסת ה YS של WD יותר טובה כי היא עושה תיקון שגיאות אוטומטי או משהו כזה.
עדיף לך של seagate יותר שקט. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הוא טוב?בעיקרון אני רוצה עוד הארד דיסק רק לאסיפת חומר[די גדול:סרטים,סדרות] האם אתה חושב שהוא יתאים?המחיר שלו 412 ש"ח. ואם לא,אז אשמח קישורים לאתרים שמוכרים הארד דיסק של seagate. תודה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|