|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
isragame סליקת כרטיסי אשראי
שלום לכל פורום הוסטס החל מהיום חברת ישראגיים מקבלת כרטיסי אשראי מסוג ויזה וישראקארט הסילוק לא יבוצע באמצעות אתר אינטרנט או דף מאובטח וזה בגלל שלדעתי זה לא בטוח הסילוק יבוצע דרך עיסקה טלפונית הלקוח מתקשר אומר תמספר בטלפון אנחנו מעבירים אותו במכשיר סליקה שיש לנו פה ושולחים את הקבלה שיוצאת מהמכשיר לבית הלקוח חשוב לציין הסליקה היא סליקה משותפת של שני חברות ישראגיים שזה אנחנו וhid שזאת חברת איחסון בסוף חודש בדף שאתם תקבלו מויזה יהיה רשום isragame/hid
חברות איחסון אשר מעוניינות לסלוק כרטיסי אשראי לא דרך דף אינטרנט אלה כעסקה טלפונית ויש לה שאלות לגבי זה מוזמנת להתקשר אלינו ונשמח לענות לה על הכל תודה ושבת שלום לכולם Last edited by yaniv.G; 22-12-06 at 17:33.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
בהצלחה
![]() ממליץ לך לא להשתמש פחות אישכרט מנסיון.! או שתיקח 15.5%[לא זוכר בדיוק כמה] |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
תודה אבל לא הבנתי ממש את ההמלצה שלך אם אתה יכול להסביר לי יותר כנס אליי לאייסיקיו 1457153 או תתקשר אליי 0572987810 תודה
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
פסיקים? רווחים? משהו?
לא מובן בגרוש. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
בהצלחה
# 6 |
הוסטסניון
|
בהצלחה, זה לא כזה בטוח לתת את המספר בטלפון...
# 7 |
חבר על
|
בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
בהצלחה.. הייתי ממליץ לך לפסק את מה שרשמת כי בקושי מבינים משהו.
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מתי שאתה מחייב מס אישכרט אתה משלם עמלה 15 שקל כל חיוב[ככה זה אצלי] אם לקוח רוצה לשלם דרך כרטיס אשראי אני אומר ללקוח שאתה צריך לשלם עוד 15 שקל על העמלה באישכרט. ככה אתה לא יוצא מופסד מכרטיס. אבל אני ממליץ לך להשתמש פחות באשראי[מנסיון.!!!] |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
לא נראה אמין במיוחד
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|