|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() צהרים טובים לכולם!
אני שמח להכריז על פתיחת החברה. החברה רשומה במע"מ ומספקת קבלות. החברה עצמה התחילה לפעול לפני כ 3 חודשים, לא פירסמתי אותה עד עכשיו מכיוון שהאתר לא היה מוכן ![]() חברת Sprint-Serv נוסדה בשנת 2006 במטרה לספק שירותי אכסון ובניית אתרים תוך כדי שמירה על שירות אדיב, תמיכה של 24 שעות ביממה,שירותים ברמה ובאיכות הגבוהה ביותר ושמירה על Uptime של כ99%. חברתינו מספקת מגוון רחב של שירותים ואנו בטוחים שתוכלו למצוא את הנחוץ לכם ונשמח לראותכם בין לקוחותינו. אתר החברה: Sprint-Serv.net פרטים ליצירת קשר: ![]() המשך יום נעים! ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נראה נחמד
![]() בFF העיצוב נחתך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
בהצלחה שמעון
אחלה בן אדם ![]() מומלץ |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה שימעון אחלה בן אדם ממש אחלה ממש בן אדם זהב בהצלחה
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהצלחה שמעון!
עיצוב מרשים ביותר |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
אהבתי את העיצובב!!!! אחלה עיצוב באמת!!! רק חבל שאין פלאש בחלון ליד הלוגו איפה שרשום את ה: שאתה הכי טוב במה שאתה עושה.... האתגר הוא עם עצמך, היה אפשר לעשות שמה פלאש פצצה שמעון כמו שאמרתי לך במסן
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
http://www.sprint-serv.net/index.php?page=domains
רשמת בעמוד ככה: שמות מתחם בינלואמיים co.il org.il שמות מתחם ישראליים com net ... זה צריך להיות הפוך... חוץ מזה, בכל נראה טוב עיצוב יפה, בהצלחה.
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
נשמע מבטיח,
אהבתי את עיצוב אתר הבית ואת עיצוב הכרטיס ביקור, שיהיה בהצלחה! ![]() עריכה: הסתכלתי על המחירים קצת התאכזבתי, מאוד נמוכים - תעלו אותם, זה ייצור רושם הרבה יותר רציני מהחברה וכך גם תרוויחו יותר. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה לכולם על התגובות !
![]() אני מודע לבעיה ב FF, אני יעשה מאמץ לסדר את זה בימים הקרובים, תודה ERANVANA, לא שמתי לב המשך יום נעים לכולם Last edited by Shimon; 13-12-06 at 14:49.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
עיצוב יפה, בהצלחה ..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|