![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עוד משהו בפלאש
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
כל שטות קטנה בפלאש אתה תציג פה???
בסדר אתה מתחיל תמשיך ללמוד שתעשה איזה סירטון יפה או משהו נחמד וכו' תציג פה עכשיו אתה סתם משפיל את עצמך עם עבודות כאלו |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
נחמד להתחלה תלמד עוד תעשה לכדור איס אינ ואיס אווט....
וברגע שהכדור פוגע בריצפה תקבשש אותו קצת ותת לו טיפה תחושת אמיתיות....
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוקיי הנה תיקון:
http://img185.imageshack.us/my.php?image=2ym9.swf יצא טוב? מעכתי אותו כומ שאמרת אבל לא הבנתי ל-מה התכוונת בשורה הראשונה :| |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שאתה לא ממש יודע מה התוכנה מסוגלת זה בעיה בינתיים תלמד ותעשה דברים אבל תשמור לעצמך תסתכל על עבודות של אחרים ותשווה שתראה שאתה עדיין לא ברמה גבוהה מספיק אל תפרסם רק שאתה באמת אבל באמת מרגיש שהתקדמת אז תפרסם ואפילו תשלח לי תשאל אותי ....
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
הכדור לא תמיד קופץ באותה מהירות..
מה שהוא אומר זה שכשהכדור מגיע למעלה הוא מתחיל לאט לאט להאט ואז נופל למטה שוב בהתחלה הוא נופל לאט ואז מקבל מהירות פוגע חזק הרצפה.. וקופץ שוב.. אז תעשה האטה כשהוא עולה והאטה כשהוא יורד. קצת קשה להסביר את זה מקווה שהבנתה..
# 9 |
חבר בקהילה
|
הכוונה ל-ease in ו-ease out (פעם באה b!lab0ng כתוב את המינוחים באנגלית כי גם לי לקח כמה שניות להבין אותך). זה אמור לתת תחושה אמיתית יותר לתנועה. תנועה היא לרוב לא ליניארית וכדי לתת אפקט אמיתי יותר, משנים את קצב תנועת האובייקט. ease הכוונה להכנסה בקלות. ללמוד איך עושים את זה לך ל-http://www.adobe.com/devnet/flash/ar..._guide_06.html
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אחי, לא בא לי להעליב.
אבל באמת לא צריך לפרסם כל דבר קטן שאתה עושה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|