הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 28-12-06, 00:28   # 1
Dragy
חבר חדש

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Dragy

Dragy לא מחובר  

שאלות בסיסיות לגבי גוגל אדסנס

שלום חברים.
ברצוני להתחיל ולפרסם ע"י גוגל אדסנס לתוכן באתרי. קראתי הרבה על הנושא אך ישנן שאלות שעדיין לא קיבלתי תשובה עליהן, אשמח אם משתמשי גוגל אדסנס באתרים עבריים יוכלו לענות לי עליהן.
1. כיצד אני נרשם לגוגל אדסנס? לפי מה שהבנתי, אני צריך להקים מיני אתר באנגלית בכדי שיאשרו אותי ולאחר מכן אני ממקם את הפרסומות איפה שאני רוצה (גם באתר לגמרי אחר, אשר בעברית). האם הבנתי נכון? נושא זה קצת מבלבל אותי.
2. לגבי קידוד (איך לא) - האם אני צריך לשנות את הקידוד באתרי ל-UTF8 (וכמובן גם לשנות את הקידוד של הקובץ)? אם כן, האם UTF8 עושה בעיות כלשהן בעברית בהשוואה ל-windows 1255?
3. כיצד אני מקבל את הכסף ומתי? והאם הפעמים הראשונות שונות בצורה כלשהי?
4. כיצד מודד גוגל את הכסף שכל קליק מביא לי? כלומר כיצד מוחלט מתי אקבל 10 סנט לקליק ומתי חצי דולר?

הייתי בטוח שהיו לי יותר שאלות, נו טוב. בנוסף, ידוע לי כי גוגל אדסנס בעברית בצורה רישמית נמצא כעת בשלבי הבטא, אך לצערי מסיבה שלא אפרט עליה אני צריך את הפרסומות כבר בזמן הקרוב ולכן אני צריך מידע לגבי השימוש הנוכחי בתוכנית.

תודה רבה!
  Reply With Quote
ישן 28-12-06, 08:51   # 2
TalGarty
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל TalGarty שלח הודעה באמצעות MSN אל TalGarty

TalGarty לא מחובר  

1. זה לא "מיני-אתר", כי גגול לא יאשרו אתר כזה.
אתה יכול לחכות בסבלנות עוד כמה שבועות ספורים, ואז תוכל להירשם עם האתר האימיתי שלך.
אם אין לך סבלנות, אתה יכול לפתוח אתר תוכן באנגלית, שיכיל כמה עמודי תוכן טובים באנגלית, ולהירשם איתו.
במידה ותאושר, תוכל להכניס פרסומות גם באתר בעברית.

2. בהרשמה באנגלית, כדי להשתמש בUTF-8, לגבי האתר בעברית - זה כבר לא ממש משנה(אפשר גם וגם).

3. לגבי הכסף אני כבר לא ממש זוכר, חכה שמישהו אחר יענה לך על זה.

4. יש מערכת שנקראת גוגל אדוורדס, שהיא מערכת למפרסמים(באתרי התוכן ובמנוע החיפוש), כל מפרסם בוחר כמה הוא מוכן לשלם לקליק אחד על המודעה שלו. כשגולש באתר שלך לוחץ על המודעה שלו, גוגל יודעת לחלק את הכסף לך ולכיס(של גוגל). כלומר אם המפרסם משלם 1 לקליק, אתה צריך לקבל בסביבות רבע דולר, וגוגל את השאר. זה כמובן לא מדויק וזה משתנה תמיד. זה תלוי בהרבה גורמים שונים.

מקווה שעזרתי.
  Reply With Quote
ישן 28-12-06, 11:19   # 3
satan
חבר וותיק

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

3. לגבי הכסף מניסיון אישי אלא אם יש לך אתר עם תעבורה ממש גדולה וגם אז בדרך כלל לוקח זמן עד שמבינים איך גוגל אדסנס עובד וכדי להפיק מהם את המירב צריך ללמוד מה הכי טוב לאתר שלך אילו מודעות אילו צבעים מה המיקומים המושלמים וכו' לכן בחודש הראשון ייתכן ושלא תעבור את ה-100$, אם לא תעבור לא ישלחו לך. מניסיון אישי בתכלס הכסף יהיה ביד שלך רק תוך חודשים שלוש(חודש ראשון לא תשיג אולי ת100$ ואז תחכה לשני ואז בשני ישלחו לך ויקח לזה 2-3 שבועות להגיע ואז תפקיד תצ'ק ויקח לו שבוע עד שתוכל לקחת תכסף באמת).

זה קצת סיפור ארוך אבל משתלם יותר מהאחרים שאצלהם זה כל רבעון או שוטף +90.
  Reply With Quote
ישן 28-12-06, 18:16   # 4
hod206
אחראי פורום Off-Topic

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל hod206 שלח הודעה באמצעות MSN אל hod206

hod206 לא מחובר  

1.
אתה יכול להרשם גם עם אתר בעברית (אבל בהרשמה תזכור להגיד שהוא באנגלית!).
ישן 28-12-06, 19:09   # 5
Ori
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Ori לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי satan צפה בהודעה
3. לגבי הכסף מניסיון אישי אלא אם יש לך אתר עם תעבורה ממש גדולה וגם אז בדרך כלל לוקח זמן עד שמבינים איך גוגל אדסנס עובד וכדי להפיק מהם את המירב צריך ללמוד מה הכי טוב לאתר שלך אילו מודעות אילו צבעים מה המיקומים המושלמים וכו' לכן בחודש הראשון ייתכן ושלא תעבור את ה-100$, אם לא תעבור לא ישלחו לך. מניסיון אישי בתכלס הכסף יהיה ביד שלך רק תוך חודשים שלוש(חודש ראשון לא תשיג אולי ת100$ ואז תחכה לשני ואז בשני ישלחו לך ויקח לזה 2-3 שבועות להגיע ואז תפקיד תצ'ק ויקח לו שבוע עד שתוכל לקחת תכסף באמת).

זה קצת סיפור ארוך אבל משתלם יותר מהאחרים שאצלהם זה כל רבעון או שוטף +90.
אם אתה עדיין עובד עם צ'קים אני ממש ממליץ לך לעבור שם לההעברה בנקאית.

הרבה יותר כדאי ועדיף.

Reply With Quote
ישן 29-12-06, 14:39   # 6
Dragy
חבר חדש

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Dragy

Dragy לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי hod206 צפה בהודעה
1.
אתה יכול להרשם גם עם אתר בעברית (אבל בהרשמה תזכור להגיד שהוא באנגלית!).
רגע, אני מבולבל לגמרי. אם האתר שלי משתמש בקידוד windows 1255 ואני בוחר שהאתר שלי באנגלית, יאשרו אותי והפרסומות יעבדו כמו ב-UTF8(ואני מביא לינק לאתר בעברית תחת כתובת co.il.)?
אין צורך בפתיחת אתר תוכן באנגלית?

Last edited by Dragy; 29-12-06 at 14:43..
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום