|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
עיצוב הוסטינג | Lom.co.il
העיצוב היה אמור להיות לחברת Lom , לבסוף התחרטו ולא לקחו , לכן אני מציע אותו למכירה.
אני מבקש לא להיות שוטים ולהגיד שהעתקתי , התוכן לקוח מהאתר הנוכחי שלהם. עיצוב האתר : http://www.skiza.net/designs/lom/lom.html מחיר העיצוב : 149 ש"ח. העיצוב הוא ללא לוגו. כמובן שתוכן האתר ישתנה לפי בקשת הלקוח. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
עיצוב ממש יפה, חלק ולעניין.
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
הם לא לקחו ובצדק. אני אסביר לך למה גם אני לא הייתי לוקח. כשלעצמו, אחלה עיצוב, בלי שום כל ספק אבל מה שאתה מציע לא מחדש שום חידוש לעומת מה שיש להם עכשיו. תחשוב על זה ככה, יש לך חולצה כחולה עם תמונה של אבטיח, אם תרצה לקנות חולצה חדשה, הייתה קונה חולצה ירוקה עם אותה תמונה של אבטיח?
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
האתר נראה לך דומה בגלל שעשיתי לו את אותם הבלוקים הקיימים והכנסתי את אותו הטקסט. אם אשנה את סדר הבלוקים ואת כל הטקסט והתמונות זה יראה לך אחרת לגמרי . |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
בכללי עיצוב נחמד, יש מקום לשיפורים: -בלוקים לא משהו. -המקום שכתוב בו "בורכים הבאים בלה בלה בלה..." לא כל כך מתאים לטקסט (אולי משהו בפלאש). -לוגו ובאר לא כל כך טובים. בהצלחה.
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד ומקצועי
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
לא הבנתי מה יפה בזה...
=/ אולי מישהו מוכן להסביר לי? |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
יש המון חלקים לבנים/אפורים, תנסו להוסי, בהם משהו, אחרת זה לא מושך את העין של הגולש.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
יפה, סוף סוף מבנה קצת יותר מגוון אבל החלק הרחב הזה שבין הבאר ללמטה, הוא המשעמם של הברוכים הבאים.
# 10 |
Rar.co.il
|
אולי במקום לכתוב כזאת תגובה תורמת תכתוב למעצב מה לא יפה בזה כדי שיוכל לשפר?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|