|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דיון שלי ושל חבר שרציתי להמשיך פה
אהלן, אני וידידי דנו בנושא הוצאת היסטוריה ממחשבים,
ידידי טוען שחוקרים במקרי מוות\התאבדות רשאים להוציא אישור לחדירה לפרטיות ולהיכנס למחשב של הבנאדם, עכשיו, הוא טוען שהחוקרים יכולים להוציא היסטוריה שלמה של המחשב. לדעתי אי אפשר לעשות דבר כזה , ובמידה וכן אשמח לקבל הוכחות ותוכנות שמסוגלות לעשות זאת.
![]() |
# 2 |
Whatever
|
אפשרי, בהחלט אפשרי. סמוך על החוקרים.
# 3 |
Permanently Banned
|
כמו שאמרתי לך נדב,
חוקרי משטרה מיחידות מחשבים מוציאים צו חדירה למחשב, לאחר מכן הם יכולים לקחת את המחשב ולעשות בו מה שהם רק רוצים בכדי לחשוף את נסיבות האירוע. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לא היסטוריה שלמה של המחשב היסטוריה אלא מהזמן האחרון
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
4EvEr
על סמך מה אתה אומר את זה? |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
הדסק הקשיח מחולק לשיכבות. ברגע שאתה מוחק משהו מהדיסק, אז נשארות שאריות שלו על השכבות, ואז אפשר לרכז הכל וליצור את הקובץ מחדש. אפשר למחוק לחלוטין, וזה להעביר לדיסק איזה תהליך שהורך כמה ימים בו הדיסק מנוקה לחלוטין, ואז אין אפשרות לשחזר. הייתה על זה כתבה בYnet
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בגלל שזה בנוי משפה בינארית...(0 ו 1 ) ניצתן לעשות חישובים מיוחדים ופשוט לשחזר קבצים... כמובן תהליך לא פשוט וגם לא תמיד עובד... אבל לבלשים יש את הכלים הכי מתוחכמים לזה... מסקנה: לא להתעסק איתם!!!
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
אם אני איי פעם יעשה משהו רשע,
אני, 1. אקח גיבוי של הכונן שלי. 2. אני אצפין את כל הכונן שלי 20 פעמים בהצפנות שונות על פי מפתח. 3. אשאיר רמזים לגבי "איפה נמצא המפתח", ויגרום להם לטייל בין 300 שרתים שונים, ואז לגלות שהם צריכים לעשות משהו אחר לגמרי. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הם לא יצטרכו לעשות הכל...
הם פשוט יפרקו את הכונן ויקחו ממש מתוך השכבות של הכונן את החומר... תאמין לי שלא חסר להם שיטות..
# 10 |
חבר וותיק
|
נשמע מעניין, אפשר לינק לכתבה ב YNET?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|