|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה בקשר לחיבורי אינטרנט ומוסגים
בקרוב אני ואחי הולכים להרים שרת על קו חזק 10 מגה של בזק והשרת יהיה שרת שלנו שיוצב
בחנות של אח שלי, עכשיו אנחנו נזמין קו של 10 מגה העלאה והורדה וכשניתן אכסונים זה יהיה ב-gb תעבורה לפי מה שאני יודע, אז כמה gb תעבורה יהיה לנו? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
LOL
10 מגה העלאה? 10 מגה הורדה? תמשיך לחלום... ותעבורה זה הגבלה מסוימת למשתמש שלך, כדי לא ליצור עומס על השרת, תיאורתית יש לך בלי סוף תעבורה, אבל זה תלוי בשרת, אם הוא יוכל לעמוד בזה. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הכל אפשרי, השאלה כמה הם מוכנים להשקיע בזה. אני מסכים איתך שרוב הסיכויים או שהוא מגזים או שהוא לא יודע על מה שהוא מדבר, אבל לך תדע אם יש לו כמה מאות G בארנק אולי בא לו לבזבז על זה את הכסף. ותיאורטית יש הגבלה לתעבורה, הקאצ' היחידי שאף אחד כמעט ולא הגיע לרף הזה כי הוא כל כך גבוה... יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
נגיד יש לי חיבור של 5 מגהביט לשנייה העלאה אז התעבורה היוצאת המקסימלית תהיה
5*86400*30 = 1620 גיגה לחודש. סתם שתדע, עלות קו 4 מגהביט העלאה/הורדה זה בערך 10000 שקל בחודש....
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
במחירים כאלו יש קווי DNL עם רוחב פס גבוה בהרבה. ו10MBit זה לא כזה הרבה. אז אתה יכול להעלות 1.25MB (במקס') בשניה, ואוו... |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
ממליץ לך לקנות שרת יעודי ולאסן אותו בחוות 012 ...
200 ש"ח לחודש בלי להתאמץ .... 10MB עלאה זה כלום ! |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אלא אם כן אתה מתכוון לתשתית דרך חברת החשמל, אבל לפי מה שאני יודע חברת החשמל בארץ לא מאשרת שימוש בתשתית הזאת. נ.ב בתשתית הזאת משתמשים בחו"ל, פותח על ידי טלקום. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
החיבור עצמו מבסיסו מספק רוחב פס של 50MBit ~, אז העלות לא גבוהה כל כך בכל הקשור להגבלת רוחב פס. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
שמעו אני רק שואל פה שאלות של דברים בלי קשר אבל את הנושא של שרתים וכאלה אח שלי
עבד בזה ויש לו כמה תוארים וכאלה בלה בלה בלה קיצור הוא בן 32 והוא מעדיף לקנות קו חזק בעצמו עם שרת שיהיה ממוקם בחנות שלו אני לא מבין ממש בקוים של האינטרנט אז יכול להיות שהטבלבלתי אבל זה משהו 10 אני ישאל את אח שלי איזה קו זה בדיוק ואנחנו כבר נסתדר תודה לכל העוזרים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|