|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
"האמת על אורי גלר" כתבת וידאו....
http://kartooner.vox.com/library/vid...ecb0f8fdb.html
תאכלס הרעיון בסרטון שהוא מכופף את הכפיות לפני המופע שלו, ואז במופע הוא רק צריך לחמם את האזור שכופף לפניכן וע"י החום שנוצר הכפית מתכופפת... הסבר הרבה יותר הגיוני "מכוחות על טבעיים"... יש שמה גם את הקטע שהביאו את אורי גלר לתוכנית The Tonight Show. עם כלי מתכת שלא הייתה לו גישה אליהם לפני התוכנית והכוחות שלו לפתע נעלמו... אגב, אני לקחתי כפית בבית.. כופפתי אותה עד שהיא נהייתה גמישה ואז חממתי אותה עם האצבע והיא התכופפה... גם לי יש "כוחות על טבעיים" ![]() עריכה: מנהל... תחליף בכותרת את האם ל האמת.... :S Last edited by Alon.R; 19-11-06 at 11:02.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
תגידו מישהו ניסה לעשות את הקטע שהוא אמר לשים כפיות על ה- TV?
לחבר שלי קפצה הכפית O: |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
הבנאדם יודע לחמם כפיות בצורה יוצאת דופן, הרי אם ההפקות נתנו לו לגיטימציה לחמם כפיות ולשבור אותן בכאילו, לא היו משלמים לו כל כך הרבה כסף, נכון? ובלי כל כך הרבה כסף, הוא לא היה יכול לגור איפה שאתה בחיים לא תצליח לגור, נכון?
זהו. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא צריך לדעת לחמם כפית בצורה יוצאת דופן.. מספיק למשש את הכפית.. והוא לא עשה את רוב הכסף שלו מתוכניות טלויזיה, אגב מי אמר שהם נתנו לו את הכפית.... הוא הוציא כמה ספרים, היו לו מופעי יחיד.... מי אמר שהכל מהפקות טלויזיה? ![]() ואל תשכח שהוא מיתג את עצמו, אז כל אחד יכול לעשות את זה, אבל אורי גלר הוא כבר מותג ולכן רוצים אותו בטלויזיה..... |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
...
ציטוט:
להפקות אכפת רק מרייטינג > כסף לעצמם. ככה זה עובד. אם חברות \ תחנות טלוויזיה יודעות שהוא מושך רייטינג ואנשים הן ישלמו לו . אחותי שמה כפית על הטלויזיה - לא קרה לה כלום. כשהוא אמר לבחור סמל - בחרתי בפלוס ( יחד עם עוד 10 אחוז) מה שכן, היה לי ברור ב 90 אחוז שהוא בחר כוכב. לא בגלל כוחות טלפתיים או על טבעיים. פשוט בגלל שכשהוא צייר על הדף הוא צייר יחסית הרבה זמן ( לא יכול להיות ריבוע או עיגול - צורות שמציירים בשניה) ובלי להוריד את הטוש ( כאילו צייר ברצף - ולכן לא יכול להיות פלוס או גלים.) טלפתיה? ממש לא. סתם שטויות. מה שכן אהבתי את זה עם הסכין. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
לבנאדם יש טראומות מסכינים, פעם אחת הוא בטעות עשה פשלה והסכין נכנס לו לתוך היד, לא נעים
![]() בע, אחד המתמודדים שלו היה אצלנו בביה"ס, כיפף כפיות, הצליח להעביר תחושות בין 2 בני אדם אקראים בקהל, הצליח לגלות שמות, מספרים שנכתבו על דפים. בע, איך !? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אוחחח כמה שאין לכם מושג בקסמים....
בתור אח של 2 מהקוסמים המוערכים בארץ אני מוכרח לציין שכיפוף כפיות לא נעשה בשום אחת מהדרכים שציינתם... הדרך היא פשוטה הרבה יותר... כמו כן, שאורי גלר לא הרוויח את רוב הכסף שלו מהופעות וגם לא ממכירת ספרים, אלא מ"גילוי נפט". חברות נפט גדולות ברחבי העולם הסכימו לשלם לו סכומי עתק כדי שימצא עבורם זהב ונפט מתחת לאדמה... בתור אחד שמכיר את העקרונות שמאחורי הקסמים, קשה לי להבין איך אנשים רציונלים יכולים להסיק שלאדם כלשהו יש כוחות... נראה לי שזו טיפשות לשמה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לא יודע, מצד אחד הרבה חוקרים טוענים ככה ומצד אחר אחרים טוענים אחרת.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
חחח ומצד שלישי יש את אורן זריף שטוען שהוא ינטרל את הכוחות של אורי גלר חחחחחח
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|