|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מדוע לא עושים בגרויות בPHP (או שכן?) ?
היי...
חשבתי לי...יש המון בתי ספר שמלמדים ASP ו VB וזה...אבל אף פעם לא שמעתי על בית ספר שמלמד PHP ועוד מגיש לבגרות בPHP...יש כזה דבר בכלל בגרות הכוללת PHP? ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
Fatal Error
|
תחשוב רגע מי הגוף שעומד מאחורי ASP ומי הגוף שעומד מאחורי PHP, מאזן הכוחות ביניהם ואיך בדיוק הגוף שמאחורי ASP קשור למשרד החינוך ולתוכנות שיש בכל מחשב בבית ספר.
# 4 |
הוסטסניון
|
לדעתי PHP תופסת תעוצה בזמן האחרון...אההההם יש מצב לדעתכם שבזמן הקרוב יתחילו ללמד? (שנה שנתיים...5?)
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
![]() אי אפשר ללמוד ממורים כלום
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
יש בגרויות ב PHP אבל זה בנפרד אתה יכול לבקש לעשות אני ביקשתי אבל (שהייתי בכיתה י) אבל שולחים אותך לבית ספר אחר וכל זה וצריך לשלם אז אמרתי שלא משנה הספיק לי ASP JS HTML ACCESS TXT
:\ |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
___ ו...אההההם בשביל לעשות אותה צריך לשלם סכום מסויים? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחח אתם ממש סגורים על הארץ
יש בתי ספר בחוץ לארץ שכן עושים בגרויות בPHP אני במקרה לפני יומיים עזרתי למישהו בשמישמה לבית ספר בPHP אז אל תגידו שמיקרוסופט פשוט שולטים בשוק, פשוט לבתי ספר/מערכת החינוך בארץ אין כסף/רצון להשקיע בהכשרת מורים ללימוד PHP, הרבה יותר קל וזול להם שמיקרוסופט ממנת קורסים, והם בוטחים במיקרוסופט כי היא חברה גדולה |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
זה פשוט,
השוק היום מחפש מתכנתים לסביבה של ווינדוס ולא של לינוקס (לרוב), והבתי ספר המקצועיים מלמדים אותך את מה שצריך בכדי להשתלב בשוק.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|