|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מפרט שלי, צריך עזרה ושיפורים
כמות: מחיר: מוצרים:
1 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,195 1 לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 1 זיכרון OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 2GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-15 1,230 1 כונן קשיח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 1 צורב LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 1 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB 1,199 1 מארז Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 סה"כ 5,334 ש"ח מ-www.pandas.co.il חברה. עכשיו ככה, המפרט קצת יקר לי אני יגיד לכם דברים שאני צריך פחות טובים... זיכרון-חברה זולה יותר כי הוא יקר לי במיוחד בחברות אחרות, אם אפשר ג'יגה וחצי זה מצויין!!! כרטיס מסך-אני צריך משהו טוב אני מתכוון לשחק עם יציאה לטלוויזיה מאחורה, בכל זאת אם יש חברה טיפה יותר זולה או סוג אחר אני ישמח.. חבר אמר לי לשאול גם מה עם הX800 משו. וצריך שתוסיפו כונן פשוט רגיל זול. זהו, אני צריך המלצה על חברות KSP או IVORY מי יותר זולה מי יותר טובה, ואיך פנדה. תודה!
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא שווה. והכרטיס מסך שחבר שלך המליץ לך הוא נראה לי Geforce 8800GTS/GTX שעולה בין 3000 ל4500 לדעתי. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
לא זה לא הכרטיס..
הכרטיס הוא משהו X1800 X800 לא זוכר.. ותודה!
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין לך מה לשאול עליו, הכרטיס שלך בסדר גמור.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
כן אבל קצת יקר לי..
ואיך החברה? אני צריך יעוץ וזיכרון קצת זול יותר וכונן רגיל בנוסף
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
בחברה של הזכרונות לא נראה לי שתמצא יותר זול, זה דווקא מחיר טוב ל 2 ג'גה.
תבדוק מה עם Twinmos או SUPER TALENT והכי חשוב תוודא שזה dual. בכרטיס מסך תוכל לרדת ל 7600GT: http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=14968 יש לי כ.מסך של החברה הזאת (היא ו PALIT זה אותה חברה) אין איתו שום בעיות ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
מחיר זה מחיר. אין מה לעשות.
אם זה יקר לך- תצתרך לבחור על מה לוותר. המלצה שלי- לקחת זכרונות קצת יותר משופרים מהדגם הרגיל ולכן המחיר היחסית גבוה שלהם. קח משהו יותר פשוט (אבל הביצועים ירדו גם כן) אם משחק על גראפיקה בינונית +- מספיק לך, הייתי ממליץ לקחת דגם חלש יותר של כרטיס מסך. 7600GS עם קירור אקטיבי של LEADTEK יבצע את העבודה מצויין. אבל עדיין יש לך שם כרטיס בין המומלצים. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קניתי מחשב די חדש לחבר מ Zigzag2000 , אחלה שירות , אחריות לשנה במעבדה שלהם אייבורי חרא תמיכה , שירות בגרוש עבדו עלי היה לי בעיה בכרטיס קול המובנה , ביקשתי שיבדקו את הלוח אם ויחליפו אותו אם צריך עשו לי עם ספריי אוויר וגיליתי את זה רק שהייתי בבבית טירטרו אותי עוד פעם לשם עכשיו החליפו לוח ושמו כרטיס של קריאטיב שבגללו באתי פעם אחד כי החומרה הייתה פגומה והמוכר הרוסי לא הסכים לבדוק אותו בכלל , חזרתי שוב הביתה פעם שלישית כבר קיבלתי שם עצבים מטורפיםםםם , לקחו שמו תכרטיס במעבדה של קריאטיב והביאו לי כרטיס חדש . בקיצור , אל תתקרב
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
מה עם ספק כוח? זה לא רכיב נחוץ? אל תזלזל ותקנה אחד ב 95 שקל תשקיע על זה 250 שקל ותהנה... ואם אתה קונה כרטיס של ATI באמת תקנה ספק טוב כי הם טוחנים חשמל!!! (בדוק אישית)
ונראה לי הכרטיס מסך 7600GT יספיק לך וגם הוא לא כזה יקר 1200 שקל וגם אתה לא צריך לדאוג בבקשר לספק כי גיפורס לא טוחנים...
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|