|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() טוב אז בוקר טוב..
כפי מה שראיתם בבוקר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3325280,00.html צהל הרג מעל 23 תושבים ערבים.. אני חושב שכל עיר שדרות תסבול יותר קשה ממה שהיא סבלה.. כמו שאתם יודעים קאסמים... היום הייתי בבית ספר בסיביבות 10 בבוקר[הינו בהפסקה] פתאום היה אזעקה צבע אדום כל הילדים נבהלו נפלו אחד על השני באמת משהו מפחיד.. והקאסם שנפל במרכז שדרות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3325409,00.html [פשוט נס שלא היה הרוגים,במרכז יש תמיד מלא אנשים] מי שלא יודע מזה קאסם http://www.inn.co.il/static/pictures...6/15/15494.jpg מקווה שלא יפול עוד קאסמים ![]() Last edited by Host-Gaming.co.il; 08-11-06 at 11:25.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אמאלה..
מפחיד נורא, יש אזעקה ואז תוך כמה שניות בום.. אל תדאג, תהיה חזק, צה"ל ינצח |
![]() |
![]() |
# 3 |
Rar.co.il
|
בוא אני אגיד לך דבר שאזרחים לא ממש חושבים עליו, בדר"כ מבינים את זה יותר לאחר שמתגייסים:
המחבלים אף פעם לא מגבירים את הפעילויות שלהם בגלל אורעים כאלה. הם כל הזמן מנסים להוציא פיגועים, הם כל הזמן רוצים לשגר קסאמים, הם כל הזמן רוצים לחטוף החיילים. השאלה היא...האם הם יכולים? יש מספר שאלות שאתה צריך לשאול את עצמך בנושא "האם הם יכולים", ניקח לדוגמא את הצרה של הקסאמים: -האם הם יכולים לשגר יותר מ-6 רקטות ביום? -אם הם ישגרו יותר מ-6 רקטות ביום ישאר להם ליום אחרי? -האם צה"ל מצליח לחסל חוליות שיגור? -האם צה"ל מצליח לפגוע בייצור הרקטות? -וכו... תאמין לי שאם הם היו יכולים, הם היו משגרים 2000 רקטות ביום.
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לפני כמה חודשיים הם שיגרו לשדרות מעל 40 קאסמים בלילה.! שאזעקה לא עבדה.! תמיד נופל בלילה אתמול נפל למשל 6 רק בלילה בלי התרעה |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אם הם שיגרו 40 קסאמים ביום זה אומר שם יכולים או שהיה מחדל. כל התגובה שלי מטרתה הייתה להראות ולהודיע שאין דבר כזה "חידוש פעולות '''ההתנגדות''' ", הם תמיד רוצים, הם תמיד מנסים- לא תמיד הם מצליחים.
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
יש משהו חכם במה שהוא אמר..
# 7 | |
חבר וותיק
|
אולי פשוט , תעזוב את
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ולא מתכוון לעזוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התעוררתי בבוקר לצלילי הנפילות המדהימות ![]() ורק אחרי חצי שעה פתאום הייתה אזעקה ![]() אתם לא יודעים איך הרגשתי בטוח!!! ![]()
![]() |
# 10 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
למרות שזה נראה מאייש ושהמדינה לא עושה כלום (היא לא עושה כלום, נקודה) זה בדיוק מה שהערבים רוצים. הרי על מה הלחימה הזאת? על כיבוש "פלסטין הכבושה" שנלקחה ע"י הציונים צמאי הדם. הם התקיפו את ההתנחלויות בצורה יומיומית- ההממשלה החליטה לפנות. עכשיו תאר לך שתושבי שדרות יעזבו מרצון, מה יחשבו המחבלים? שהם ניצחו. נכון, זה קשה מאוד ומי אני שאעיד על כך, עבור זה יש לך פה תושב שדרות- אך חייבים להישאר חזקים ולנסות לתת לממשלה זמן להחליט על פעילות מסיבית של כוחות הביטחון.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|