![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
ביקורת Secure Host
אני רוצה להציג ביקרות על Secure Host יותר נכון אני ינסה כי אי אפשר לתאר במילים
רכשתי מהם שרת משחק שלחתי להם בדואר רשום (מה שלא כל החברות מוכנות) ואני פשוט המום מהשירות:qqb015: עוד ליפני שהגיע הכסף הראתי לו את הקוד שקיבלתי בדואר (מה שמוכיח על השליחה) ופשוט באותו רגע יונתן מנהל החברה פתח לי את השרת+טים ספיק הפינגים מעולים המחיר מעולה השירות מעולה ופשוט יונתן בן אדם מעולה! לפני כמה זמן הייתה נפילה של כל 012 באותו רגע התקשרתי ליונתן והואהתחיל ליבדוק לאחר שהתברר שזה נפילה של כל 012 הוא טרח והתקשר גם אליהם לברר מתי השרת יחזור וכמו כן התקשר והודיע לי חוץ מהנפילה של 012 לא הייתי נוכח אפילו לא לנפילה 1 מה שאני רוצה להגיד בכל זה שפשוט יונתן בחור מעולה! וגם השרתים שלו מעולים! ומומלץ לקנות ממנו! אתר החברה http://www.securehost.co.il/ |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אך יש כאלה שלא יש חברות שרק בהעברה בנקאית |
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
טוב לדעת=)
|
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
באמת טוב לדעת :]
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הגיוני יותר שהייתה בעיה בארון אבל הפילה בכל החווה אין מצב! מילא נפילה, אבל כל האתרים כמעט לא היו עובדים המון אבל המון מתאחסנים על 012 נראה לי שטותי לגמרי. |
|
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אחלה ביקורת. |
|
![]() |
# 8 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
ואני אומר לך את זה בתור מתחרה של יונתן ובתור בעל ארון וחצי שם |
|
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
טוב לדעת ;-)
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 10 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|