|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שלום לכולם, סיפור שכדאי לכולכם לשמוע.
אז ככה, אני צריך לספר לך משהו מסריח שקורה פה בחברות איחסון.
אז נתחיל ? יאללה. VHOST - פשוט בושה, גניבת לקוחות ממש ככה. לפני כמה ימים בא אל אחד לקוחות החברה שלנו (טורבו שייר) בא אליו אחד מאנשי החברה של VHOST ואמר לו, וואי אחי איזה פורום יפה פשוט מדהים, אני רוצה להציע לך אחלה חבילה בחברה שלנו... VHOST, הלקוח שלנו, טורבו ככה נקרא לו כרגע, בא אליו ואמר לו שהוא מרוצה מהאיחסון ומהשירות בחברה ושהחברה נותנת לו הכל, אין לי שום בעיה להביא לכאן את אותו לקוח שיבוא וירשום הודעה זאת. מבחינתי זה גניבת לקוחות. מה שלא תגידו, אותו בן אדם מהחברה של VHOST ניגש אליו ו"התחנף" אליו ואמר לו שהפורום שלו יפה והכל, תסלחו לי אבל מה שהוא עשה לא במקום בכלל . אז ככה, אני מבקש, מכם להפסיק עם כל השטויות האלה שעוברות לכם בראש, כי בחיים לא הייתם רוצים שיקחו מכם לקוחות. אז זה כל מה שיש לי לומר לכם, שכל מי שגונב לקוחות שיתבייש לעצמו וסליחה, שום אם מישהו נפגע מהדיון. אבל זה מה שיש. פשוט בושה. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
זה תחרות , אני לא רואה כאן שום גניבת לקוחות
הציע לו הצעה , קיבל אותה או לא זה עניין אחר זה מה שטוב בתחרות
מנהל ראשי
|
תחרות.
מלוכלך ונואש אבל לגיטימי. |
![]() |
# 4 |
אקס מנהל
|
ללקוח יש את זכות הבחירה לבחור באיזו חברת אחסון הוא רוצה להיות ושום דבר לא יעזור, כל עוד בעל העסק לא הכריח אותו ולא איים עליו, מה שנעשה כאן חוקי לגמרי.
עכשיו, זה שזה חוקי זה לא אומר שזה אטי, מהבחינה הזאת הייתי ממליץ לאותו אחד שבא ללקוח לחשוב אם היו עושים לעסק שלו דבר כזה, איך הוא היה מרגיש? |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הלקוח לא צריך לחשוב מה הוא מרגיש כך עובדת התחרות X נותן הצעת מחיר - ו Y נותן הצעת מחיר אני לא רואה פה שום דבר . זה שזה לא אטי יכול להיות אבל אם נותנים לך הצעה יותר זולה ואתה שומע ביקורות טובות ... לא צריך להגיד יותר מזה לדעתי ולפותח האשכול , תלמד . זה תחרות די מטופש מה שכתבת כאן . בהצלחה
# 6 |
חבר פורום
|
לא יודע מי זה מהחברה..
אבל אני אגיד ככה זה חוקי וזה מותר ואפילו כדאי זה תחרות אם הוא מרוצה מהשרות יפה יכול להיות השירות שלכם לא היה הכי טוב ובויהוסט הוא קיבל שרות יותר טוב(לא אומר זאת על החברה שלך אלא בהכללה) כמו כן זה המטרה של השוק אם יש תחרות לקוחות מרוויחים שירות יותר טוב וגם המחירים יורדים הלקוחות יהיו מרוצים וזה כעיקרון מה שצריך.. וזה כן אתי וכן חוקי זה כמו שיש יחצנים של מועדון עכשיו אנשים כבר בדרך למועדון השני אז היחצן ינסה לשכנע אותם ללכת למועדון האחר זה לא נקרא גנבה וזה התפקיד |
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
מסכים עם טלכרט..
תחרות זו תחרות ובעסקים לא רק שאין חוק שנוגד את זה אלא גם מעודד את זה. ועובדה שבפורום הקטן שלנו התחרות ממש עזה (ע"ע 2GB ב16 שח)
הוסטסניון
|
ככה זה, ככה זה בכל עסק שיש בו חברות מתחרות.
|
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
שלום לכולם
אני בעל הפורום עליו מדובר ולדעתי זה באמת לא מכובד את הדעה שלי כלפי freshserv אמרתי לאותו אחד שבא אלי אבל עדיין זה לא מכובד מה שעשה "איש הקשר" שלהם ולא מדברים כאן כ"כ על חוקים אלא על כבוד במידה ואני הייתי מעוניין להחליף חברה אז קרוב לוודאי שהייתי מחפש ואולי אחד מהחברות זה היה הוא אבל אני לא חושב שזה לעניין לבוא ללקוח ולהגיד לו לעבור ניסתכל בצד אחר עכשיו לרגע נגיד והייתי הולך לפורום אחר ואומר לו עוזב את האתר שבו אתה נימצא בו אלי זה על אותו עיקרון וזה ממש לא יפה את המישתמשים שלך תשיג בכוחות עצמך לצערי אין לי את השיחה שלי עם אותו בחור פשוט מחקתי אותו בכל מקרה בבמה זו אני באמת הייתי רוצה להגיד שfreshserv היא באמת ה-חברה השירות מדהים!! אין נפילות פשוט מצויינים!! שיהיה לכולם גלישה מהנה ממני Asterix |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|