|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עיצוב חדש לחברת אחסון...
# 3 |
Rar.co.il
|
אני לא אגיב אם זה מועתק או לא אבל הנה הביקורת שלי והיא לא על העיצוב הזה ספציפית:
אתה מציג הרבה עבודות גראפיות אך לא רואים עלייה הדרגתית ברמה בין עבודה לעבודה. הכל באותו סגנון, אתה לא משתמש בכלים חדשים (שבזה בדר"כ רואים את ההתקדמות של המעצב לדעתי) ואתה לא מנסה לצאת ממה שהקהילה כאן הכתיבה (מבחינת מבנה, סגנון וכו...). אם אתה מעוניין להמשיך ולהתקדם אני מציע לך לעשות משהו בנושא, כי בינתיים לדעתי אתה לא מצליח.
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שום דבר לא מועתק. תוכיח לי אחרת.
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ואסור לקחת השראה מעיצובים אחרים? בקשר לעיצוב הוא די נחמד נסה פחות לקשקש בבאר ויותר לשים דברים חלקים ויפים בקשר לחבילות, נסה לעשות אותן כמה שיותר פשוט, אין צורך בהרבה צבעים בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אין שום העתקה. אל תגיב באשכול הזה יותר, כמו שאמרת גם לי אין כוח לוויכוחים מיותרים.
![]() |
# 8 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
מזה לא דומה ... בכל מקרה ... עיצוב חממוד חסר גיוון בצבעים.. לא מושך אותי
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל מקרה העיצוב אולי מזכיר אותו אבל זה לא משנה כי כיום כל עיצובי ההוסטינג שבפורום הזה הם בדר"כ באותו סגנון, מבנה, צבעים וכד'... אני מצפה אגב ארתור שתראה טיפה בגרות ולא תגיב. שבוע טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
לא מוושך אותי בכלל
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|