|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
DigitalST - אתר החברה עלה לרשת
שלום לכולם...
חלק מכם מכירים אותי חלק לא.. בכל מקרה אני אציג את עצמי... אני אור שוורץ, מייסד והבעלים של חברת Digital Soft Touch. חברה אשר הוקמה בשנת 2002 ומאז פועלת עם עשרות אירוגנים בפיתוח אתרים, איחסון אתרים ושיווקם ברשת... לאחר העלאת האתר הראשוני בשנת 2004 החלטנו לפני כחצי שנה לעבוד על אתר חדש; יותר מרהיב, יותר פונקציונלי ויותר אינפורמטיבי... כמובן שידידי שי AKA meshuga החליט לעזור לי בכך(וקיבל גם תגמול הולם). אחרי כמה ימים של עבודה, השקעה וחשיבה העלנו את האתר לרשת במתכונת מלאה... אני שמח להציג בפניכם את האתר www.digitalst.co.il אנו מתעסקים בבניית אתרים, עיצוב אתרים, שירותי אחסון, תיחזוק שרתים, עיצוב גראפי להדפסים ועוד תחומים סביב המחשב והאינטרנט... בין האנשים שעובדים איתנו הם כמה מחברי הפורום שלכם: שי - meshuga רותם - RS234(או משהו כזה)... מחירים על חבילות איחסון אפשר לקבל באתר... מספקים גם שרתים ייעודיים, רייסלרים, שרתי ווינדוס, שרתי לינוקס ושרתי משחק יעלו בעתיד... אתם מוזמנים בחום לבקר באתר ולתת חוות דעת... להת' |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
נראה איכותי ורציני
אבל משהו שמעניין אותי .. ברשימת לקוחות שלך יש את אותו רשימה כמו ב : http://rehost.co.il/about.aspx וזה אצלך : http://www.digitalst.co.il/customer.html |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מכיוון שאנחנו עובדים איתם והם מספקים לנו את שירותי האחסון ללקוחות... ההזמנות מתבצעות דרכנו ודרכם כאחד... הם מספקים את התמיכה =) ואגב... גם המלצה על rehost.co.il... שירות חם ואדיב... שרתים יציבים ורועי איש זהב... =) אם תשים לב גם החבילות שלנו מותאמות משם... אנחנו פחות עוסקים בשירותי איחסון ונותנים לרועי לנהל את זה... |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
סבבה נשמע לא רע בכלל
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
בהצלחה אור (:
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
בעמדו הראשי של האתר מוצער על שימוש ב XHTML
חבל שהדף לא יכול לעבור ווילדזציה
# 7 |
הוסטסניון
|
אתר יפה מאד, בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
נחמד.
נתתכם עלי רושם. אבל למרות שהאתר זורם, זה נראה כאילו אין לכם דפי משנה. במצב הזה, אני לא רואה את זה כמשהו מזיק נורא, מיכוון שהמקום לטקסט גדול. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה! ![]()
# 9 |
Rar.co.il
|
האתר נראה נחמד, יש מקום לשיפור.
בהצלחה.
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() אור, שמחתי לעבוד איתך ![]() |
|
![]() |