|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
גיבוי אתר אוטומטי של אתר ע"י שרת אחר !
האם זה אפשרי לתת גבוי לאתר אינטרנט שיושב על שרת מסויים שכאשר שרת אחד נופל
ואז מי שניגש לכתובת במקום לקבל הודעה : "שהדף לא נמצא" יופנה אוטומטית לשרת גיבוי שמותקן עליו אותו אתר וככה לא ירגישו שהאתר היה למטה בכלל ? האם זה הגדרה אפשרית בDNS של השרת או הדרה במקום אחר ? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
כן, אפשרי, מערכת גדולה בין שרתים.
אם יש לך תקציב גבוהה, מדבר על 4 ספרות מינימום, דבר איתי.
# 3 |
מנהל ראשי
|
יאפ,
load balancer נותן פתרון בדיוק למה שהצעת, במידה ואתה מעוניין בנושא, אתה מוזמן להתקשר בשעות העבודה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני לא מחפש פתרון
ברמה של חומרה - לעשות CLUSTRING אני יודע - לא צריך את זה
חיפשתי לשמוע אם למישהו יש רעיון ברמה איז קוד שכובתים ומנהל את זה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
אפשר לנסות משהו, לא יודע אם זה יפעל. במקום שמגדירים בו את הNS פשוט לשים את ה NSסים של שני השרתים שהאתר יושב עליהם ואם הראשון לא יפעל זה אמור ללכת לשני.
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
בכללי אני עליתי על דרך...שלא נראה לי מישהו פה מכיר...
בלי חומרה, במידה ואתה מעוניין לשמוע אותה, זה כמובן בתשלום תוך חתימה על חוזה שזה לא יוצא ממך ![]()
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
מבחינה של קוד (כמובן אם יש לך תקציב) זה דיי אפשרי לעשות את זה
אבל זה דיי מעמיס על השרת לכן לא מומלץ במיוחד לעשות את זה אבל מה שכן אפשרי זה שאתה תגדיר לו זמן. באותו הזמן הסקריפט יתחבר למסד של ה MYSQL וימשוך את כל המידע וייכווץ לתוך tar.gz לאחר מכן ייקח את כל התיקייה של ה APACHE ויכוווץ גם אותה. ואז יש לך כיווץ של כל המערכת כמעט ואז לשלוח דרך FTP באופן אוטומטי לשרת השני ובשרת השני בשעה מסויימת (נגיד 3 שעות לאחר שהתחיל התהליך השרת הראשון) פשוט לייבא את הקבצים לתוך ה MYSQL וגם את הקבצים לתוך התיקייה של ה APACHE אני יכול לעשות לך את כל זה דרך PHP. השאלה העיקרית היא כמה זה יעמיס על השרת וכמה זה יהיה אמין. והחיסרון העיקרי הוא... שאתה תצטרך הרבה מקום עבור הגיבויים בהנחה שאתה עושה גיבוי של פעם ביום ואתה מוחק לאחר שהכל בסדר... לפחות פי 2 ממה שאתה מאכסן.... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
.1
בדוק ומומלץ Hardware Load Balancer XGFORCE Load Balancer - LB1200 Load Balancer - 64 Cluster Node Layer 3 Cluster Packet Switching Engine + layer 7 4Million Concurrent Sessions $14900 2. בדוק ומומלץ Windows Based Load Balancer דוגמה: ![]() לכל Load Balancer מומלץ לקשר Application Service שיושב בנפרד וגם מגובה ב-Load Balancer |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|