|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
צריך עזרה בבחירת מפרט.
היי, המממ... החלטתי לקנות מחשב חדש.
אשמח להצעות בין 4000 - 5500 . (ללא מסך ושטויות.) הממ.. (לכל הצעה שלכם לזיכרון תורידו 512mb כי אני מקבל כזה בחינם, לכן אם רציתם להציע לי 2GB תציעו רק 1.5 ) (איזה ניסוח גרוע.. חחח ) (המחשב יכול גם לחכות, אם ייצא משהו חזק חזק בקרוב ![]() יום מצויין.
# 2 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לחכות?
חכה ל-DX10. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
כן
עדיף לחכות לDX10 אבל בינתיים אתה יכול לקנות בלי כרטיס מסך או שלקחת את הכרטיסי מסך של אינטל הGMA 900 יתאים לך עד שיצא.. ניסיתי אבל אני לא בטוח מתי זה יצא |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה, הממ.. התקציב שלי גבוהה יותר ממה שהצעת לי
![]() ![]() (אני לא יודע למה אני קונה מחשב בכלל :S יש לי מחשב סבבה לגמרי. P4 3.2 1GB memory Ati readon 3600XT 256mb הוא סתם מתקלקל כל הזמן :S) מה שאני לא צריך זה צורבים וDVDROM , דיסקטים, עכברים מקלדות וכל זה, אם בא בחינם. למה לא ![]() לגבי הכרטיס עם הDX10 , הממ כמה הוא יעלה בערך? 2000? 3000? בכל זאת, אני מעדיף מחשב שיוכל לעמוד בטכנולוגיות העתיד ![]()
מחפש פלאשר טוב לשיתוף פעולה מלא : ) פנו אליי : D ![]() Last edited by Misterhit; 01-11-06 at 14:52.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
המ..
כן בסביבות 2000-3000 משהו פצצה אבל יש בנתים את הGeForce 7950 GX3 שהוא הכרטיס הכי טוב בעולם עד עכשיו |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
כן..
וממליץ לך לעשות את מה שאמרתי.. שלקחת לבנתיים INTEL GMA 900 הוא 192MB והוא 3D אמנם לא מתקרב לGEFORCE 5 אבל הוא סבבה לגמרי מריץ SAN ANDREAS מניסיון |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
בכל זאת :S עוד מפרטים... 5500... זה לא מעט.
# 10 |
חבר מתקדם
|
מה מטרת המחשב?
אתה רוצה יותר מהיר? או עומד בעומסים? תפרט |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|