![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
GPS - מחשב כף יד.
שלום.
טוב קניתי מחשב כף יד לא יודע למה אבל קניתי .. .סתם ![]() עכשיו רשום שיש בו GPS ( די מגניב לאוטו לא? ) אז איך הקטע של GPS עובד? איך הוא יעבוד צריך להרשם לאן שהוא לשלם כסף? או שסתם זה עובד אוטומטי... אשמח לקבל מידע. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה צריך תוכנה לניווט
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל כמו כל דבר גם פרוץ ראיתי ברשת תחפש אולי תמצא ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אתה צריך לקנות תוכנת ניווט כיום קיימות הרבה תוכנות ניווט (אני קניתי תוכנת ניווט למערב אירופה של IGO)
פרוץ לא כדאי לך כי אם אתה לא מצליח להתקין כמו שצריך כל הפלאם יכול ללכת לך קראתי בפורומים על אנשים שהרסו לעצמם את הפלאם בגלל זה |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
היום תוכנת הניווט הטובה ביותר היא:
NavnGo תוכנה זו אתה צריך לרכוש ואתה נדרש שתהיה אנטנת GPS מותקנת, כמו כל דבר - פרוץ לא מומלץ... מלווה בהרבה בעיות ובאי-אפשרות לעידכונים. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
(igo) משום ששפת הדיבור שלה בעברית ויש לה תפריט נוח וגם זה מה שהמליצו לי עליו המליצו לי גם על אחרות אבל IGO הייתה יותר מתאימה לי |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
תודה.
מה המחירה של התוכנה : NavnGo מחיר מעורך שאתם קניתם או שידוע לכם. כמו כן, במכשיר יש לי אנטנט GPS ומערכת וינדאוס מוביל חוקית כמובן. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
המחיר הכי זול שאני מצאתי הוא 1,109.
חיפוש בזאפ: http://zap.co.il/models.asp?keyword=...19&image1.y=12
# 10 |
t tc tcp tcp/ip
|
אני עשיתי תשיקולים שלי ולקחתי מירס עם נווט קולי
לדעתי זה עדיף נוח קטן ונייד יותר... בנוסף יש לך טלפון סלולרי וווקי טוקי ![]() למרות שיש מעט איטיות... אבל במהירות שאני נוהג זה מספיק [(אני נוהג משאית 34 טון)אם מישהו לא ידע עד היום] ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|