|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() היי , זהו נושא מי יודע כמה על המפרט אך שביקתי באתרים
אמרו דברים עליו שצריך לשפר כמו לוח אם , ספק שיחזיק את הכ.מסך והכל אז הנה לכם המפרט : http://files.tmp.co.il/comp_693t2oc6l.GIF מה אתם חושבים ? חזק לגיימרים ? תודה רבה לאיזה אחד פוץ שלא יודע להרכיב מפרטים בשם ניר שעזר לי ![]() =] |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה?
![]() ![]() ![]() טוב לא משנה, כמה פעמים שאני לא יגיד לך אתה לא תקשיב, תהנה עם הרכיבים הגנרים שלך ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמע ניר , בעל החנות הרכיב ממה שנתת את זה במחיר שכתבתי , תגיד מה לשפר ואני ישפר , זיכרון בכל מקרה שיהיה 800 עדיף וגם כ.מסך עדיף 512 לטווח ארוך , מה עוד לשפר?
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עזוב תבזבז את הכסף שלך בבקשה...... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בסדר ! הבן אדם אמר לי הוא מביא 512 כי אין לו יותר 256 , ואני צריך לקנות מחר
אז פשוט מה עדיף לשדרג מהמפרט? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני עוד לא בטוח המפרט הזה שחלקו אתה הרכבת הוא מאש מחשבים בכפר סבא שחברים קנו שם סבא שלי ועוד כמה .
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני חוזר שוב,
קנה רק בחנויות האלו: זיזג 2000 פנדס נעה מחשבים אני יכול להבטיח לך ש"אש מחשבים" האלה ידפקו אותך וידחפו לך חלקים גנרים |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אז תרכיב משהו תואם בחנות או משהו אבל זה דחוףף!
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אחי דפקו אותך במחירים חזק!!
אני בדקתי מפרט בדיוק כזה בפנדס pandas.co.il רק עם כ. מסך 7300GT יצא 4500 ש"ח. XpertVison Geforce 7300GT Extreme 256MB GDDR3 555 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,078 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 2GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-15 1,230 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 380 ש"ח סה"כ 3,893 ש"ח תוסיף לזה מארז עם ספק, כונן DVD ואתה מסודר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|