![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[בעית קידוד] IE & CSS
היי כולם,
יש למישהו דרך לעשות בדיקה אם הדפדפן הוא לא IE ואז להציג (להשתמש) קובץ CSS מסוים? חשוב: בלי JS \ PHP ושזה יהיה xhtml strict. תודה |קורץ| עריכה: אפשר גם ההפך, אם זה כן IE, אז להשתמש בקובץ CSS אחר. עריכה 2: המטרה שלי, יש לי קובץ CSS מותאם לFF, עכשיו בIE זה לא טוב. איך אני יכול להשתמש בff.css כשזה FF ובie.css כשזה IE? שוב, בלי PHP\JS ושיהיה תקין xhtml strict. Last edited by mlnn; 20-10-06 at 17:34.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
למה בלי JS ?...
JS לא פוגע בתיקניות של הדף. לגבי CSS עצמו יש איזה משהו שמוסיפים לפני ו IE לא קורא אותו ו FF כן ככה שאם אתה רוצה להוסיף אלמנטים מיוחדים רק ל FF אתה יכול הבעיה היא שאני לא זוכר מה.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Whatever
|
ציטוט:
PHP קוד:
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש משהו כזה לIE:
קוד:
<!--[if gte IE 5]> <link rel="stylesheet" href="ie.css" type="text/css" /> <![endif]--> טוב כנראה שאני אשתמש כבר בJS או בPHP נראה. תודה בכל מקרה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
לא לזה, למשהו בתוך ה CSS שרק FF קורא ו IE מתעלם. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
תהנה:
HTML קוד:
function browserc() { if (navigator.appName=="Netscape"){ return true; } else { return false; } } HTML קוד:
if (browserc()){ /*<!--*/document.write('<style type="text/css" src="ff.css"></style>');/*-->*/ } else { /*<!--*/document.write('<style type="text/css" src="ie.css"></style>');/*-->*/ } ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|