|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
האם מישהו התנסה בעבר עם Advernet?
הכל כתוב בכותרת.
ועוד משהו, יש לכם מושג כמה הם משלמים פר צפייה/לחיצה בערך? תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אני עובד איתם.
הם משלמים פר קליקים או פר מילוי שאלונים אלקטרונים.
# 3 |
אחראי פורום Off-Topic
|
כן, גם אני רציתי לדעת... הם בכלל משלמים?
ואיך בכלל נרשמים?! אין באתר שלהם שום הרשמה! רק התחברות וכתובת אימייל! (אולי באימייל?) ומה הדרישות שלהם?
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני עובד איתם כמעט שנתיים.
יש קמפיינים לפי חשיפות, לפי הקלקות, לפי מילוי טפסים וכ'ו. הם משלמים בזמן, כמו שצריך. מה שחבל זה שאין הרבה מפרסמים טובים- רוב החברות הגדולות פונות לאיימדיה. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ד"א אולי תגידו לי בערך כמה מקבלים על 5-7 אלף צפיות יחודיות ביום אצלם? =\ רק בערך... ד" שמעתי הם רמאים, חוץ מזה שיש להם באנרים ארוכים רצח זה מפריע בטירוף... |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
כדי להצטרף לאדברנט צריך פשוט לשלוח להם אימייל.
צריך לפחות אלף כניסות יחודיות ביום, אם אני לא טועה. עם איימדיה לא עבדתי אף פעם, אדברנט אגב משלמים כל רבעון (שלושה חודשים), המינימום לתשלום הוא 50 ש"ח והכסף מגיע בהעברה בנקאית (כמובן שיש צורך בחשבונית). לדעתי עם 5-7 אלף כניסות שונות ביום, תוכל לעשות כ- 1500 ש"ח ברבעון. אבל שוב, זה תלוי בקמפיינים שרצים אצלם. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
התנסתי עם כולם כמעט.
אדוורנט אחלה חברה, אחלה אנשים, אמינים, משלמים בזמן והכל. רק חבל שבמיוחד לאתרים של ילדים לא תמיד יש להם מה להציע. אני לא יודע כמה הם משלמים בדיוק כי זה משתנה אבל בטח שלא תקבל 1500 שקל על 5000 כניסות יומיות. בשורה התחתונה אדוורנט עדיפים. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
בוא תיראה
אדוורנט כמו שאומרים לא רמאים אבל רק חלקית (וככה גם כל חברות הפירסום) נכון אדוורנט משלמים והכל בסבבה אבל אי אפשר לדעת כמה הם באמת משלמים לך והאם זה נכון זאת אומרת זה יכול להיות שהביאו להם על פירסומת 500 שקל אבל אתה מביא מיליון חשיפות ומקבל על הפירסומת רק עשרה שקלים (וזה נבדק ע"י מספר גופים והם עושים זאת) אם יש לך אתר טוב תנסה להשיג מפרסמים לבד ושהם ישלמו לך ככה זה הכי עדיף כל חברות הפירסום כ'יום שקרנים |
![]() |
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|